30 juni digitale bijeenkomst: ‘RegioCampus’ Emmen onder de loep

EMMEN - In de regio Zuid-Oost Drenthe werken het Drenthe College, NHL Stenden, de RUG, de gemeente Emmen en de provincie Drenthe samen aan de realisatie van RegioCampus Emmen. De campus richt zich met name op het vergroenen van de chemie, versterken van de maakindustrie, energie en waterstof en op zorg/welzijn en technologie. Het wordt een plek waar studenten samenwerken met bedrijven in de regio, waar kennis wordt ontwikkeld en gedeeld, waar samen met het bedrijfsleven onderzoek wordt gedaan. En waar onderwijs nieuwe vormen en inhoud krijgt op mbo, hbo en universitair niveau.


Voor iedereen die meer wil weten over de ‘RegioCampus’ Emmen en wat het voor de regio kan betekenen is er op woensdag 30 juni van 10.30 - 11.30 uur een online bijeenkomst. Aanmelden kan op www.wauw-effect.nl/online-event-regiocampus-emmen. De ‘RegioCampus’ is één van de projecten die mede door de Regio Deal Zuid- en Oost-Drenthe tot stand komt. Binnen de Regio Deal werken verschillende partijen met elkaar samen aan het verbeteren van de weVoor student en medewerker. Vaart in de regio. Met hart voor de regio, van elkaar leren, regionaal denken, het verschil maken en vooral doen.

Maand van de Regio Zuid- en Oost-Drenthe
Deze online bijeenkomst is onderdeel van de Maand van de Regio Zuid- en Oost-Drenthe. De hele maand juni is gevuld met werkbezoeken, kennissessies, inspirerende sprekers, van en voor iedereen die aan de brede welvaart in de Regio (Deal) Zuid- en Oost-Drenthe werkt en alle andere geïnteresseerden. Meer weten over de Regio Deal Zuid- en Oost-Drenthe? Kijk dan op de website van de Regio Deal.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda