CEC komt te kort tegen CSVC

EMMER COMPASCUUM – De eerste wedstrijd voor de noordelijke districtsbeker tussen CEC en CSVC werd door CESVC met 6-2 gewonnen. Eerste helft was een gelijk opgaande partij waarbij wij toch wel wat goed uitgespeelde kansen hadden, zegt trainer Reinier Pruim. ,,Wij kwamen wij op een 2-0 achterstand, maar stonden bij rust via een goed genomen vrije trap van Robin Bazuin wel op 1-2.

De 2e helft was vanaf onze kant veel te rommelig. Stonden te veel 1 op 1 op het veld waardoor we het lastig hadden”. Dani Jansen scoorde uit een corner nog de 2 5 maar uiteindelijk werd het nog 2- 6. Misschien een iets te geflatteerde uitslag naar mijn zeggen, maar wel terecht verloren. We hebben nu gezien en gevoelt wat er gevraagd wordt in de 4e klasse. Eigen fouten worden keihard afgestraft.