Weiteveense Boys in slotfase onderuit

WEITEVEEN – Doordat het nieuwe gras op sportpark ’t Amsterdamse veld in Weiteveen nog niet bespeelbaar was moest de bekerwedstrijd Weiteveense Boys – DSC’65 op het tweede veld worden gespeeld. Het werd een wedstrijd waarin de thuisclub nu onder leiding van hoofdtrainer Johan Oldekamp, grotendeels de bovenliggende partij was, maar wel beducht moest zijn voor de snelle tegenaanvallen van DSC’65.


Terwijl Weiteveense Boys verdedigend stevig in de schoenen stond wist Tom Schepers de roodhemden op een 1-0 voorsprong te zetten. Weiteveense Boys kreeg daarna wel meer tegenstand omdat NKVV toch iets aan die achterstand wilde doen maar had daar eigenlijk nog voor de thee de hulp nodig van de tegenstander bij.

De 1-1 viel uiteindelijk na een eigen doelpunt van de Weiteveners die de ploegen weer in evenwicht bracht. Na de thee liep het spel een beetje over en weer, waarbij Weiteveense Boys een paar mooie kansen kreeg maar ook de tegenstander wilde meer dan de 1-1 eindstand en de beloning kwam er uiteindelijk wel voor DSC’65.

Balverlies op het middenveld bracht DSC’65 weer in balbezit. Een diagonale cross-passe bereikte de rechterspits en die kon zo op het Weiteveense Boys doel af en wist een paar minuten voor tijd de bal binnen te schieten. 1-2 en dat werd uiteindelijk ook de eindstand en stonden de Weiteveners een beetje tegen de verhouding in met lege handen. Komende zondag speelt Weiteveense Boys uit tegen SVV 04 dat met 1-0 won van Schoonebeek.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda