Atletiek

Emmer Basketbalvereniging EBV Mustangs ontvangt Apollo Amsterdam

EMMEN - Op zaterdag 24 maart om 11:30 uur spelen de mannen onder 18 jaar tegen Apollo Amsterdam een landelijke tweede divisie basketbal in sporthal Angelslo. Dit seizoen spelen de Mustangs voor het eerst sinds lange tijd weer in de landelijke tweede divisie. Met een jong team uitkomend in de U18 categorie, terwijl de meesten nog geen 16 jaar zijn, draaien ze vrij goed mee.
Reageer!

Internationaal deelnemersveld 35e Drenthe Loopfestijn

KLAZIENAVEEN – De inschrijving voor het 35e Drenthe Loopfestijn op zaterdagavond 26 mei is in volle gang. Deelnemers uit 8 verschillende landen hebben zich al aangemeld. Naast Nederlandse lopers zullen atleten uit onder andere Zuid-Afrika, Ethiopië, Italië en Duitsland aan de start verschijnen. De organisatie verwacht spannende wedstrijden op 26 mei. De voorinschrijving sluit op dinsdag 1 mei. Tot deze tijd kunnen lopers zich inschrijven via www.drentheloopfestijn.nl. Daarna is inschrijving nog mogelijk op de wedstrijddag zelf. Het inschrijfbureau bevindt zich in Esdal College Klazienaveen.
Reageer!

INSCHRIJVING CASCADERUN SLUIT!

HOOGEVEEN - Het gaat snel. Over iets meer dan een maand wordt de Hoogeveense Cascaderun voor de 12e keer gelopen. Het grootste hardloopevenement van Drenthe is ook dit jaar weer populair. De inschrijving sluit donderdag 15 maart om 23.59 uur. Er is nog plek, maar wie mee wil rennen moet zich nu echt inschrijven. Ook dit jaar verwacht de organisatie weer duizenden lopers aan de start en tienduizenden toeschouwers langs het parcours.
Reageer!

Sander Koops scoort goed bij Nederlands atletiek Kampioenschappen indoor

APELDOORN - E.A.C. De Sperwers A-junior Sander Koops heeft bij de Nederlandse Kampioenschappen indoor voor Junioren, die afgelopen weekend in Apeldoorn werden gehouden een 2e plaats bij de 60 meter horden gehaald en ook op het onderdeel hink stap sprong haalde hij het podium met een derde plaats.
Reageer!

E.A.C. De Sperwers stoomt hardlopers klaar voor De 4Mijl van Emmen

EMMEN - Zaterdag 3 februari wordt bij E.A.C. De Sperwers de aftrap van de clinic voor de 4 mijl van Emmen gegeven. Deelnemers worden tijdens deze clinic onder deskundige begeleiding voorbereidt op het hardlopen van 4 mijl. Dit grootste loopevenement van Emmen zal dit jaar plaatsvinden op zondag 8 april 2018 op een vernieuwd parcours met start en finish in het centrum van Emmen.
Reageer!

Cascaderun Hoogeveen op 7 januari

HOOGEVEEN - Heb jij als goede voornemen in 2018 om gezonder te leven, fit te worden of meer te sporten? Trap het jaar dan goed af met de Runnersworld Testloop op 7 januari. Kom naar het Gemeentehuis in Hoogeveen en loop mee.
Reageer!

Alwin Heijting en Eline Glas winnen Oliebollencross

NIEUW DORDRECHT - De 47e oliebollencross in Nieuw Dordrecht is vanmiddag gewonnen door Alwin Heijting uit Erm en Eline Glas uit Erm. De wedstrijdloop van 7.2 km door het oosterbos met start en finish op sportpark Bloemendaal ging gepaard met veel regen en zware wind over een zwaar parcours. Bij de 40+ was Lamco Hulzebos uit Zuidwolde de sterkste en bij de dames was Liane de Wit uit Assen ruim een minuut sneller dan Yvonne Kamies uit Emmen. In totaal gingen er 235 deelnemers van start voor dit door de voetbalvereniging DVC 59 georganiseerde crossloop. De uitslagen zien er als volgt uit:
Reageer!

Light run Klazienaveen weer licht en kleurrijk

KLAZIENAVEEN - Na het grootse succes van de eerste Light Run in Klazienaveen vorig jaar is zaterdag de tweede Light Run gehouden in het dorp gehouden. De deelnemers aan deze run verlichten zich tijdens de run met knipperende lampjes, verlichte kleding of gekleurde kerstverlichting. Hoe gekker, hoe beter, vindt de organisatie. Bewoners langs het loopparcours kregen het verzoek om ook hun tuin op een creatieve manier te verlichten.
Reageer!

Light run in de lens van Henk Lambers

KLAZIENAVEEN - Ook fotograaf Henk Lambers was in Klazienaveen aanwezig en maakte de volgende foto's van de Light Run in Klazienaveen:
Reageer!

Lightrun…inschrijven kan t/m 17 december!

KLAZIENAVEEN -Op 23 december 2017 start de Lightrun 18.30 uur! Opnieuw met twee afstanden, een 4 mijl en een 6 mijl.In een gezellige kerstsfeer loop je langs een extra verlichte en sfeervolle route. Daarnaast zijn de winkels in Klazienaveen tot 21 uur open in verband met Super Saturday.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda