Atletiek

Voorinschrijving Drenthe Loopfestijn sluit dinsdag 1 mei

KLAZIENAVEEN – Aanstaande dinsdag 1 mei sluit de voorinschrijving van het 35ste Drenthe Loopfestijn. Tot en met dinsdag kunnen hardlopers zich via www.drentheloopfestijn.nl voorinschrijven voor de jubileumeditie van het Drenthe Loopfestijn op zaterdagavond 26 mei. Alle lopers die zich hebben aangemeld tijdens de voorinschrijving krijgen hun startnummer, met daarop hun voornaam, thuisgestuurd.
Reageer!

Zoë Hartman gekozen tot Miss Marathon 35e Drenthe Loopfestijn

KLAZIENAVEEN – De 21-jarige Zoë Hartman uit Klazienaveen is gekozen tot Miss Marathon 2018. Tijdens het 35e Drenthe Loopfestijn op zaterdagavond 26 mei zal zij de prijzen uitreiken aan de winnaars op de halve marathon, 10 kilometer en de 4 mijl. Tevens geeft zij het startschot voor de Kidsrun.Zoë Hartman werd in 2017 gekroond tot Miss Klazienaveen en is sindsdien in deze hoedanigheid bij veel sportevenementen aanwezig geweest.
Reageer!

Verkenning parcours 4Mijl van Emmen

EMMEN - Afgelopen zaterdag werd het vernieuwde parcours van de 4Mijl Emmen enthousiast verkend door de deelnemers van De 4Mijl Emmen clinic van E.A.C. De Sperwers. Vanaf zaterdag 3 februari werd bij E.A.C. De Sperwers de clinic voor de 4 mijl van Emmen gegeven. De deelnemers zijn in acht weken, onder leiding van door Atletiek Unie gediplomeerde trainers voorbereid op het lopen van hun doel het lopen van de 4 mijl van Emmen.
Reageer!

Emmer Basketbalvereniging EBV Mustangs ontvangt Apollo Amsterdam

EMMEN - Op zaterdag 24 maart om 11:30 uur spelen de mannen onder 18 jaar tegen Apollo Amsterdam een landelijke tweede divisie basketbal in sporthal Angelslo. Dit seizoen spelen de Mustangs voor het eerst sinds lange tijd weer in de landelijke tweede divisie. Met een jong team uitkomend in de U18 categorie, terwijl de meesten nog geen 16 jaar zijn, draaien ze vrij goed mee.
Reageer!

Internationaal deelnemersveld 35e Drenthe Loopfestijn

KLAZIENAVEEN – De inschrijving voor het 35e Drenthe Loopfestijn op zaterdagavond 26 mei is in volle gang. Deelnemers uit 8 verschillende landen hebben zich al aangemeld. Naast Nederlandse lopers zullen atleten uit onder andere Zuid-Afrika, Ethiopië, Italië en Duitsland aan de start verschijnen. De organisatie verwacht spannende wedstrijden op 26 mei. De voorinschrijving sluit op dinsdag 1 mei. Tot deze tijd kunnen lopers zich inschrijven via www.drentheloopfestijn.nl. Daarna is inschrijving nog mogelijk op de wedstrijddag zelf. Het inschrijfbureau bevindt zich in Esdal College Klazienaveen.
Reageer!

INSCHRIJVING CASCADERUN SLUIT!

HOOGEVEEN - Het gaat snel. Over iets meer dan een maand wordt de Hoogeveense Cascaderun voor de 12e keer gelopen. Het grootste hardloopevenement van Drenthe is ook dit jaar weer populair. De inschrijving sluit donderdag 15 maart om 23.59 uur. Er is nog plek, maar wie mee wil rennen moet zich nu echt inschrijven. Ook dit jaar verwacht de organisatie weer duizenden lopers aan de start en tienduizenden toeschouwers langs het parcours.
Reageer!

Sander Koops scoort goed bij Nederlands atletiek Kampioenschappen indoor

APELDOORN - E.A.C. De Sperwers A-junior Sander Koops heeft bij de Nederlandse Kampioenschappen indoor voor Junioren, die afgelopen weekend in Apeldoorn werden gehouden een 2e plaats bij de 60 meter horden gehaald en ook op het onderdeel hink stap sprong haalde hij het podium met een derde plaats.
Reageer!

E.A.C. De Sperwers stoomt hardlopers klaar voor De 4Mijl van Emmen

EMMEN - Zaterdag 3 februari wordt bij E.A.C. De Sperwers de aftrap van de clinic voor de 4 mijl van Emmen gegeven. Deelnemers worden tijdens deze clinic onder deskundige begeleiding voorbereidt op het hardlopen van 4 mijl. Dit grootste loopevenement van Emmen zal dit jaar plaatsvinden op zondag 8 april 2018 op een vernieuwd parcours met start en finish in het centrum van Emmen.
Reageer!

Cascaderun Hoogeveen op 7 januari

HOOGEVEEN - Heb jij als goede voornemen in 2018 om gezonder te leven, fit te worden of meer te sporten? Trap het jaar dan goed af met de Runnersworld Testloop op 7 januari. Kom naar het Gemeentehuis in Hoogeveen en loop mee.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda