Autosport

Het NK Ovalracing 2024 gaat op zondag 31 maart (1e paasdag) weer van start in Ter Apel

TER APEL - Na een lange winterstop kunnen de autosportfans eindelijk hun hart weer ophalen en gaat het motorengeronk weer klinken in het autosporstadion - De Polderputten - in Ter Apel. De openingsrace van het int. Nederlandskampioenschap Ovalracing zal zondag 31 maart (1e Paasdag) vanaf 11:30 uur plaats vinden. Ook dit seizoen staan weer zeven evenementen gepland. Zes wedstrijden meetellend voor het Int. NK Ovalracing 2024 met in september ook weer het tweedaagse Speedweekend. In oktober wordt het autosportjaar wederom afgesloten met de altijd weer spectaculaire autocrossdag.
Reageer!

NEDERLANDSE TOPTEAMS IN ACTIE OP TT CIRCUIT ASSEN

JACK-S INT. DRENTHE RALLY 17 en 18 NOVEMBER ASSEN - Waar beleef je een autorally vanaf de tribune? Op 17 en 18 november 2023 komen de beste rallyteams van Nederland in actie op het Circuit van Drenthe voor de afsluiting van het Open Nederlandse Rally Kampioenschap. In onder meer de RC2-categorie strijden zij met razendsnelle 280 pk-sterke rallybolides van merken als Ford, Skoda, DS, Hyundai en Peugeot om de overwinning op het TT-circuit.
Reageer!

BOSS GP laat bezoekers van JACK’S Racing Day Formule 1 beleven!

JACK-S Racing Day 11 t/m 13 augustus - TT Circuit Assen ASSEN - Het geluid, de snelheid, de auto-s. Bezoekers van JACK-S Racing Day worden volgend jaar weer getrakteerd op een race met beroemde Formule 1 auto-s dankzij BOSS GP, de snelste raceklasse van Europa. In het jubileumjaar van de categorie komt de klasse voor het eerst sinds 2019 weer naar Assen.
Reageer!

100 Ronden Race Strategie, snelheid, spanning en fun!

NIEUW WEERDINGE - Trek met je team een eigen gekozen, snel, race outfit aan en doe mee! Spannende rijderwissels, tankstop, pitborden, tijdwaarneming en je eigen teamstrategie. Alle ingrediënten voor teambuilding, bedrijfsuitje, of gewoon een leuk dagje uit. Woensdag 30 september wordt de laatste 100 ronden race van dit jaar verreden. De aanmeldingen druppelen al rustig binnen, wil je met jouw team mee doen met deze race, meld je je dan aan via email of repaly op dit bericht. Zie hier de Deelnemerslijst en lees voor. meer informatie.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda