Basketbal

Zaterdag: start play-offs Gas Terre Flames

GRONINGEN - GasTerra Flames heeft zich als nummer 2 van de reguliere ranglijst geplaatst voor de strijd om het landskampioenschap. Tegenstander is aanstaande zaterdag de nummer 7, BS Weert. Het duel in Martiniplaza begint om 19.30 uur. De kaartverkoop verloopt via de website. Komende dinsdag is de return in Weert. Dat duel begint 26 april om 20.00 uur. Een mogelijke derde wedstrijd is op donderdag 28 april om 19.30 uur in Groningen. De ploeg die twee duels wint, plaatst zich voor de halve finales tegen de winnaar van Den Bosch-Bergen/Zoom.
Reageer!

Streetball in Groningen

GRONINGEN - Op zondag 8 mei vindt het jaarlijkse Streetball Groningen plaats op en rondom de Grote Markt in Groningen. Elk jaar trekt het evenement tussen de 130 en 150 teams uit heel Nederland en is daarmee het grootste pleintjesbasketball-event van Nederland. Uiteraard is het bekende 3 versus 3 toernooi de hoofdactiviteit, maar daarnaast zijn er verschillende side events. Zoals de Skillsshop Dunk Contest, U.S. Wear 3 Point Shoot Out. Ook Henk Pietersen, oud-topbasketballer, is aanwezig om verschillende clinics te geven waar deelnemers en toeschouwers aan deel kunnen nemen.
Reageer!

SimmereN nieuwe stersponsor GasTerra Flames

GRONINGEN - SimmereN B.V. uit Groningen is toegetreden tot de groep stersponsoren van GasTerra Flames. Er is een overeenkomst voor 4,5 jaar ondertekend en dat betekent dat SimmereN en de club tot en met het seizoen 2014-2015 gaan samenwerken. SimmereN is gevestigd op een moderne locatie aan de Winschoterweg/A7 en het Winschoterdiep in Groningen en is een professionele partner in metaalbewerking en -verwerking. Met traditie, maar belangrijker, met de modernste machines en technieken. De drie peilers van SimmereN zijn: metaalrecycling, staal op maat en demontage & sloop.
Reageer!

Topper in uitverkocht Martiniplaza

GRONINGEN - Nog ??n zege heeft GasTerra Flames nodig om voor het tweede jaar op rij de eerste plek in de competitie veilig te stellen. De ideale mogelijkheid daarvoor is het winnen van de topper tegen Leiden op zaterdagavond 9 april. Martiniplaza is voor het eerst in de geschiedenis tijdens de reguliere competitie tot de laatste stoel gevuld en dus zijn er morgenavond ruim 4.000 fans die de regerend landskampioen naar de overwinning kunnen helpen.
Reageer!

Slotfase van de competitie breekt aan

GRONINGEN - Nog twee thuiswedstrijd in Martiniplaza, nog twee uitwedstrijden en daarna begint GasTerra Flames aan de play-offs. Afgelopen weekend werd in Almere voor de tweede keer in de historie de NBB-beker binnengesleept. Dit voorjaar hoopt de ploeg van coach Marco van den Berg daaraan het vierde kampioenschap toe te voegen.
Reageer!

Drie dagen topbasketball in Almere

GRONINGEN - Het is bijna tijd voor de NBB Bekerfinales. Vrijdag, zaterdag en zondag staat het Topsportcentrum Almere drie dagen lang in het teken van topbasketball, te beginnen met de eerste halve finale bij de mannen tussen EiffelTowers Den Bosch en WCAA Giants uit Bergen op Zoom op vrijdag 25 maart om 18.30 uur.
Reageer!

Topper tegen EiffelTowers Den Bosch

GRONINGEN - De eerstvolgende thuiswedstrijd van GasTerra Flames is de traditionele topwedstrijd tegen EiffelTowers. De huidige nummer 3 in de Dutch Basketball League komt aanstaande donderdag naar Martiniplaza. De kaartverkoop voor deze wedstrijd is enige tijd geleden reeds gestart en loopt uitstekend. Gezien de bovengemiddelde belangstelling voor deze wedstrijd en het feit dat het voorjaarsvakantie is, verwachten we een behoorlijk volle Martiniplaza. Reserveer dus tijdig uw stoel na keuze via onderstaande link.
Reageer!

Het beest is los

GRONINGEN - Komende zaterdagavond speelt GasTerra Flames in Martiniplaza een thuiswedstrijd tegen Magixx playing For Kidsrights uit Nijmegen, de huidige nummer 4 van de ranglijst in de Dutch Basketball League. Na een zware eerste helft van de competitie, een krappe zege op hekkensluiter Rotterdam en een moeizame eerste helft tegen Bergen op Zoom leek afgelopen zaterdag de knop om te gaan bij de mannen van coach Marco van den Berg.
Reageer!

Vanavond nieuwjaarsreceptieGas Terra Flames

GRONINGEN - Vanavond, donderdag 6 januari, vindt voorafgaand aan het thuisduel met Rotterdam de traditionele nieuwjaarsreceptie plaats in de supportersbar van Martiniplaza. Vanaf 18.00 uur zijn supporters, sponsors en belangstellenden welkom voor het eten van een oliebol, het drinken van een glaasje champagne en het uitbrengen van een toast op 2011. Rond de klok van 18.10 uur zal bestuurslid Bert Rolf van GasTerra Flames namens de club een nieuwjaarsrede houden. Hij wordt gevolgd door voorzitter Bert Nienhuis van de Supportersvereniging Donar die zal vooruitblikken op het komende basketbaljaar. De nieuwjaarsreceptie duurt tot uiterlijk 18.45 uur.
Reageer!

Twee duels voor Gas Terra Flames

GRONINGEN - GasTerra Flames speelt vanavond de thuiswedstrijd tegen Rotterdam en komt zaterdagavond opnieuw in actie tegen Bergen op Zoom. Beide duels in Martiniplaza beginnen om 19.30 uur. Vanavond vanaf 18.00 uur vindt de nieuwjaarsreceptie plaats in de Supportersbar. Bestuurslid Bert Rolf van GasTerra Flames van zal dan een toespraak houden, net als voorzitter van de Supportersvereniging Donar, Bert Nienhuis.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda