Het nieuwe seizoen van GasTerra Flames start maandag

GRONINGEN - De voorbereidingen voor een nieuwe seizoen zijn alweer in volle gang. Na een fantastisch seizoen met natuurlijk het hoogtepunt het kampioenschap begint het nieuwe seizoen uiteraard met de inmiddels traditionele ?eerste training?. Naast de trainingen staan er een aantal oefenwedstrijden gepland waarvan de eerste op zaterdag 28 augustus in Martiniplaza gespeeld zal worden.

Op maandag 16 augustus zal de selectie van GasTerra Flames voor het nieuwe seizoen haar eerste training afwerken in Martiniplaza.  Aansluitend is er voor spondoren een heerlijk diner in de BBC-ruimte. Bovendien zal de Marco van den Berg zijn nieuwe aanwinsten presenteren en een toelichting geven op de ambities voor het nieuwe seizoen.

GasTerra Flames speelt een serie oefenwedstrijden om zich voor te bereiden op het seizoen dat op 21 september start in de voorrondes van de Euroleague tegen Unics Kazan. Eén van deze oefenwedstrijden wordt georganiseerd door ‘Vereniging voor Volksvermaak Groningen’ in ons eigen Martiniplaza op 28 augustus om 19.30 uur.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda