BETAALD VOETBAL

Programma open dag FC Emmen

EMMEN - Aanstaande zondag is het zover, de Open Dag van 2023! De dag waarop de poorten van De Oude Meerdijk voor iedereen opengaan en er van alles te beleven is in en rondom het stadion. Kom jij ook?
Reageer!

Uittenues FC Emmen vanaf zaterdag te koop in de pop-up store

EMMEN - De uittenues van FC Emmen zijn vanaf zaterdag 10.00 uur verkrijgbaar in onze pop-up store! Vandaag is de vertraagde levering binnengekomen en we gaan meteen aan de slag om alles bij onze verkooppartners en onze pop-up store te krijgen
Reageer!

FC Emmen laat twee gezichten zien tegen VfL Osnabrück en verliest met ruime cijfers

VOETBAL - FC Emmen heeft de eerste serieuze oefenwedstrijd van het seizoen ruim verloren. In het Duitse Ankum was VfL Osnabrück met 5-0 te sterk voor de formatie van trainer Fred Grim. De wedstrijd duurde twee keer zestig minuten. FC Emmen begon de eerste helft met onderstaande basis: Jan Hoekstra - Julius Dirksen, Michael Heylen, Mike te Wierik, Jeff Hardeveld - Maikel Kieftenbeld, Jari Vlak, George Younan - Chardi Landu, Ben Scholte, Jasper Huijzer.
Reageer!

FC Emmen contracteert Piotr Parzyszek

EMMEN - FC Emmen heeft met Piotr Parzyszek een nieuwe spits gecontracteerd. Hij komt transfervrij over naar Drenthe, nadat zijn contract bij CD Legans (op het tweede niveau van Spanje) deze zomer afliep. De 29-jarige Poolse Nederlander tekent op De Oude Meerdijk voor 1 seizoen met een optie op een extra seizoen.
Reageer!

Jan Hoekstra tekent bij FC Emmen

EMMEN - Met Jan Hoekstra heeft FC Emmen een geboren Drent vastgelegd. De in Eexterveen geboren 24-jarige doelman tekent in Emmen een contract voor drie seizoenen. Hoekstra kwam via de jeugd van VV Gieterveen bij FC Groningen, waar hij in 2017 bij de eerste selectie kwam. Zijn debuut in het betaalde voetbal maakte hij op 30 augustus 2020 in het shirt van Roda JC, dat hem huurde van de Groningers.
Reageer!

Wakker Emmen presenteert Jan Bos als nieuwe wethouder

EMMEN - Wakker Emmen draagt Jan Bos voor als nieuwe wethouder in het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Emmen. Wakker Emmen heeft daarmee een opvolger gevonden voor de vertrekkende wethouder Jisse Otter. Otter gaat namens de BoerBurgerBeweging (BBB) als gedeputeerde in de provincie Drenthe aan de slag. Wakker Emmen streeft ernaar dat Jan Bos in september kan beginnen aan zijn nieuwe klus. Bos is geen onbekende: hij was al wethouder namens Wakker Emmen in de periode 2014 - 2018.
Reageer!

Chardi Landu tekent bij FC Emmen

EMMEN - De komende twee seizoenen is Chardi Landu speler van FC Emmen. De 22-jarige aanvaller maakt transfervrij de overstap naar het Drentse land. Landu speelde in de jeugd bij FC Twente en later Brentford FC, waarna hij in 2015 bij PEC Zwolle kwam. Daar maakte hij in augustus 2021 zijn debuut in het betaalde voetbal.
Reageer!

FC Emmen legt Mike van Beijnen vast

EMMEN - FC Emmen heeft zich versterkt met Mike van Beijnen. De 24-jarige rechtsback tekent in Emmen een contract voor twee seizoenen, met een optie op een derde seizoen. Van Beijnen speelde in de jeugd bij onder meer RBC, Willem II en NAC Breda, tot hij in 2019 vertrok naar de jeugd van FC Barcelona. Een half jaar later maakte hij de overstap naar het Turkse Gençlerbirli?i SK, tot hij in de zomer van 2020 bij Fortuna Sittard tekende.
Reageer!

FC Emmen start play-offs met zege bij NAC Breda

BREDA - FC Emmen heeft de eerste stap gezet richting de finale van de play-offs om promotie/degradatie. Dankzij treffers van Lorenzo Burnet en Ole Romeny won de Drentse club op bezoek bij NAC Breda. Een smet op die overwinning was de treffer in blessuretijd van NAC, waardoor de ploeg uit Breda aanstaande zaterdag tijdens de return ook mag hopen op de finale: 1-2.
Reageer!

Rinse Bleeker wordt algemeen directeur FC Emmen

EMMEN - Met ingang van 1 juli 2023 zal Rinse Bleeker de positie van algemeen directeur gaan bekleden bij FC Emmen. Met de komst van Bleeker wordt een belangrijke stap gezet om de organisatie robuuster vorm te geven. Dat is een onmisbare schakel om uiteindelijk de wens en doelstelling van FC Emmen, namelijk het zijn van een stabiele Eredivisie-club, in de komende jaren te kunnen realiseren. Bleeker heeft jarenlange ervaring als bestuurder bij Sportstad Heerenveen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda