BETAALD VOETBAL

Kom jij zondag ook naar de Open Dag van FC Emmen?

EMMEN - Aanstaande zondag is onze Open Dag met onder andere de presentatie van onze selectie, de jeugdspelers, onze G-voetballers, de OldStars en SIBI. Ook kun je in het stadion kijken naar een open training en meeluisteren naar de aanwijzingen van de trainers.
Reageer!

Michaël Heylen keert terug bij FC Emmen

EMMEN - Na twee seizoenen bij Sparta Rotterdam keert Michael Heylen terug bij FC Emmen. De Belgische centrale verdediger tekent een contract voor twee seizoenen. In de zomer van 2019 maakte Heylen transfervrij de overstap van Zulte Waregem naar FC Emmen. In Drenthe speelde hij met onder andere Lorenzo Burnet en Miguel Araujo. Nadat het seizoen 2019-2020 werd afgebroken vanwege corona, werd de optie in zijn contract vanwege de onzekerheid door de pandemie niet gelicht en koos hij ervoor om bij Sparta te tekenen.
Reageer!

FC Emmen contracteert Gonzalo Sánchez

EMMEN - FC Emmen heeft Gonzalo Sanchez vastgelegd. De Italiaanse Peruaan tekent een contract voor twee seizoenen met een optie voor een derde seizoen. Sanchez is een 22-jarige spits. Hij heeft een verleden bij Alianza Lima en Alianza Atletico Sullana in Peru. Bij die laatste club liep zijn contract deze zomer af. Ook zat hij bij de nationale jeugdploegen van Peru.
Reageer!

FC Emmen huurt Fernando Pacheco

EMMEN - FC Emmen heeft zich voor komend seizoen verzekerd van de diensten van Fernando Pacheco. Hij wordt voor 1 seizoen gehuurd van Club Sporting Cristal. De 23-jarige Pacheco is een sterke en snelle aanvaller. Hij verliet Club Sporting Cristal, waar hij een groot deel van zijn jeugdopleiding genoot, in 2020 voor een avontuur bij Fluminense en Juventude in Brazilie. In januari 2022 keerde hij terug bij Club Sporting Cristal. Hij is bovendien een vaste kracht bij de nationale jeugdploegen van Peru.
Reageer!

Nieuw contract voor Azzeddine Toufiqui

EMMEN - Azzeddine Toufiqui heeft een nieuw contract bij FC Emmen getekend. De creatieve linkspoot tekent een overeenkomst voor 1 seizoen met een optie voor een tweede seizoen op De Oude Meerdijk. Toufiqui verdiende eind juli 2021 een contract in Emmen na een succesvolle stageperiode. De 23-jarige Fransman kwam afgelopen seizoen tot 32 optredens in het eerste elftal. Zijn doelpunt thuis tegen MVV werd door het Drentse publiek verkozen tot mooiste doelpunt van het seizoen.
Reageer!

FC Emmen wint ruim van SVV 04

SCHOONEBEEK - FC Emmen wond dodnerdagavond de derde oefenwedstrijd in de voorbereiidng tegen SVV 04, dat ook het 25-jarig hoofdsponsorschap van Lubbers vierde) werd met maar liefst 0-16 van de groene mat gespeeld. Jari Vlak, Ole Romeny, Rui Mendes en Lorenzo Ebilcillio stond het als snel 0-4. Rui Mendes verzuimde even later vanaf de stip de 0-5 te maken, want SVV 04 doelman Wiljo Wesseling wist de bal uit zijn doel te ranselen.
Reageer!

Miguel Araujo blijft bij FC Emmen

EMMEN - De Peruaanse verdediger Miguel Araujo zal ook komend seizoen het rood-wit van FC Emmen dragen. Hij tekent een nieuw contract voor twee seizoenen op De Oude Meerdijk. Araujo kwam in de zomer van 2019 bij FC Emmen. Sindsdien is hij een enorm belangrijke schakel centraal achterin en een ware publiekslieveling. In totaal staat de teller op tachtig officiele wedstrijden in het Drentse rood-wit, waarin hij tien keer scoorde. In het verleden speelde Araujo voor Cobresol, Sport Huancayo en Alianza Lima (Peru), Rode Ster Belgrado (Servie) en CA Talleres (Argentinie). Ook heeft hij momenteel 22 interlands voor Peru op zijn naam staan.
Reageer!

FC Emmen wint simpel van Drenthina

EMMEN - FC Emmen wist woensdagavond ook de tweede oefenwedstrijd in winst om te zetten. Op Sportpark De Oude Ros werd vv Drenthina, dat zijn 75e verjaardag vierde, na een 0-4 ruststand uiteindelijk met een zevenklapper door FC Emmen aan de kant gezet. Eindstand 0-7.
Reageer!

FC Emmen met moeite langs DZOH

EMMEN - FC Emmen is de voorbereiding op het nieuwe seizoen met een oefenwedstrijd tegen DZOH van start gegaan, maar kwam niet verdere dan een nipte 1-0 overwinning via een doelpunt van Remi van Ekeris. Ruim 1500 bezoekers om zoomden de groene mat op sportpark Zwaneveld in de Rietlanden. DZOH liet vanaf het begin zien dat het zich niet zo maar naar de slachtbank liet leiden. De nieuwbakken Zaterdag 1e klasser wist met meer dan honderd procent inzet het doel te verdedigen.
Reageer!

Ben Scholte jaar langer bij FC Emmen

EMMEN - Ben Scholte heeft een nieuw contract getekend bij FC Emmen. De twintigjarige aanvaller verbindt zich voor 1n seizoen aan de club waar hij al tien jaar speelt, met een optie voor nog een seizoen. Scholte maakte in 2012 de overstap van de jeugd van Ter Apel 96 naar FC Emmen. Bij de rood-witten doorliep hij de hele jeugdopleiding en maakte hij op 22 december 2020 zijn officiele debuut in het eerste elftal, thuis tegen FC Utrecht. In totaal heeft hij tot dusver 21 wedstrijden bij de Drentse hoofdmacht op zijn naam.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda