BETAALD VOETBAL

FC Emmen in eerste ronde tegen Almere City

EMMEN - FC Emmen moet in de eerste ronde van de Jupiler play offs uit komen tegen Almere City FC. De Emmenaren werden op de ranglijst gepasseerd door FC Volendam terwijl Almere City met liefst 7-0 van Jong PSV won. Maandag reist FC Emmen naar Almere terwijl komende vrijdag, aanvangstijd 18.30 uur, de return in Emmen is.
Reageer!

Nieuwsbrief FC Emmen

EMMEN - Het laatste nieuws over FC Emmen in de FC Emmen Nieuwsbrief.
Reageer!

Tim Siekman ook komend seizoen bij FC Emmen

EMMEN - FC Emmen heeft overeenstemming bereikt met Tim Siekman over verlenging van zijn aflopende contract. De in Emmen geboren verdediger die de afgelopen 3 seizoenen ook al uitkwam voor de Drentse club, zal tenminste tot de zomer van 2017 in het rood-wit blijven voetballen.
Reageer!

Jong FC Emmen - Jong FC Twente

EMMEN - Op dinsdag 19 april speelt Jong FC Emmen om 13.00 uur in De JENS Vesting tegen Jong FC Twente. Voor toeschouwers is ingang Noord geopend.
Reageer!

FC Emmen hard onderuit bij MVV Maastricht

EMMEN - MVV staat niet bekend als een gemakkelijk scorend elftal en FC Emmen niet als een ploeg die verdedigend simpel steken laat vallen, maar in de Maastrichtse Geusselt was het binnen twee minuten al raak in het voordeel van de moeilijk scorende ploeg. Emrullah Guvenc, een Belg van Turkse komaf, kreeg plotseling een vrij schootsveld en schoot de knal onhoudbaar in de rechterbovenhoek: 1-0. Een forse domper voor de Emmenaren die ongetwijfeld van plan waren eerst een beetje kde kat uit de boom te kijken en er dan een counter uit te gooien. Controle kreeg FC Emmen niet over het duel hoewel Erixon Danso na dertien minuten eigenlijk had moeten scoren. Na een voorzet vanaf de rechterkant kreeg de topscorer van FC Emme en n een mooie kans op de gelijkmaker maar mikte voorlangs. Het duel was zeker levendig maar veel grote doelkansen ontstonden er lang niet meer. FC Emmen leek daardoor met een achterstand te moeten gaan rusten tot drie minuten voor de theepauze Boy Deul een zwabberbal van buiten de zestien produceerde waarnaar MVV doelman Jo Coppens tevergeefs graaide: 1-1.
Reageer!

Keepersdag bij FC Emmen op Dinsdag 3 mei

EMMEN - Na alweer zes succesvolle keepersdagen zal dit jaar de zevende FC Emmen keepersdag plaatsvinden in samenwerking met Keepable. De keepersdag vindt zoals ieder jaar plaats in de thuishaven van FC Emmen: De JENS Vesting. Alle keepers en keepsters van 6 tot en met 17 jaar zijn welkom!
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda