BETAALD VOETBAL

Nieuw contract voor Keziah Veendorp bij FC Emmen

EMMEN - Keziah Veendorp gaat opnieuw met FC Emmen de Eredivisie in. De 25-jarige verdediger heeft op De Oude Meerdijk een contract getekend voor 1 seizoen met een optie op een tweede seizoen. Veendorp kwam in 2017 van FC Groningen naar FC Emmen. In 2018 promoveerde hij met de club voor het eerst in de historie naar de Eredivisie en dat deed afgelopen seizoen opnieuw. Tot dusver heeft hij 137 duels voor FC Emmen achter zijn naam staan.
Reageer!

Kyan van Dorp blijft bij FC Emmen

EMMEN - Kyan van Dorp heeft een nieuw contract getekend bij FC Emmen. De talentvolle 22-jarige doelman tekent een contract voor één seizoen met een optie op een tweede seizoen. Van Dorp maakte in de zomer van 2021 de overstap van PSV naar FC Emmen. Hij speelde sinds 2008 in de jeugdopleiding van de Eindhovenaren.
Reageer!

Maikel Kieftenbeld eerste nieuwe versterking van FC Emmen

EMMEN - FC Emmen heeft in Maikel Kieftenbeld zijn eerste nieuwe versterking van deze transferperiode gevonden. De 31-jarige middenvelder tekent een contract voor twee seizoenen met een optie voor een derde seizoen op De Oude Meerdijk. Kieftenbeld is een bekende naam in het Nederlandse voetbal. Via de gecombineerde jeugdopleiding van FC Twente en Heracles Almelo kwam hij in 2007 bij Go Ahead Eagles, waar hij in 2008 zijn debuut maakte in het betaalde voetbal.
Reageer!

Jeroen Veldmate blijft bij FC Emmen

EMMEN - Ook komend seizoen zal Jeroen Veldmate bij FC Emmen onder contract staan. De 33-jarige centrale verdediger tekent een contract voor 1 seizoen op De Oude Meerdijk. Veldmate is bezig aan zijn tweede periode bij de club. Hij kwam in 2017 voor het eerst naar FC Emmen en behaalde dat seizoen meteen promotie naar de eredivisie. Hij ging echter niet met de Drentse club de eredivisie in, want hij vertrok voor drie seizoenen naar Go Ahead Eagles.
Reageer!

Ticketverkoop voor eerste oefenduels gestart

EMMEN - Het is vandaag Wereld Fiets Dag! En op fietse hoort natuurlijk bij onze club en provincie. Scoor daarom jouw FC Emmen Wielerkleding bij ons stadion, dit kan weer vanaf dinsdag! Ook leuk voor vaderdag op zondag 19 juni, natuurlijk ?
Reageer!

Topdrukte bij administratiehulp Humanitas Emmen/Borger-Odoorn

EMMEN - Steeds meer mensen zoeken hulp bij het op orde brengen en houden van hun financiële administratie. Dit constateert coördinator Hans Agterberg van Humanitas Thuisadministratie. Momenteel doen dertig mensen met financiële problemen een beroep op Humanitas Emmen/Borger-Odoorn. Normaal gesproken ligt dat aantal tussen de vijftien en twintig. Agterberg verwacht dat de stijging verder doorzet. ‘Je ziet dat inkomens gelijk blijven terwijl de kosten toenemen. De inflatie neemt toe, brandstof en energieprijzen zijn hoog. De huren blijven stijgen. Dit brengt veel mensen in problemen.’
Reageer!

Goal Toufiqui gekroond tot Doelpunt van het Seizoen

EMMEN - Een goal van FC Emmen-speler Azzeddine Toufiqui is uitgeroepen tot Doelpunt van het Seizoen. Met maar liefst 51,3 procent van de stemmen kan gerust gesproken worden van een hele ruime overwinning. Het gaat om de 3-1 die Toufiqui maakte in het met 7-1 gewonnen duel tegen MVV. De Emmen-speler kreeg de bal van de borst van Jeredy Hilterman. Zijn aanname met het bovenbeen was perfect, waarna Toufiqui het leer met buitenkantje links over de keeper en via de onderkant van de lat in het doel schoot.
Reageer!

Titan pakt ook nog de kers op de taart met de titel en promoveert

NIEUW WERDINGE â?? Nadat Titan een week geleden in Wijster al de promotie wist af te dwingen, kreeg het zondagmiddag nog de kers op de taart met het definitieve kampioenschap van de zondag 4e klasse D. Op eigen veld werd naaste concurrent Gasselternijveen als een echte kampioen met 5-0 van het veld gespeeld.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda