BETAALD VOETBAL

Informatie ticketverkoop voor de nacompetitie

EMMEN - Zondag speelt FC Emmen de laatste wedstrijd van dit Eredivisie-seizoen, voordat we aan de play-offs gaan beginnen. Met een vol uitvak gaan we d'r een geweldige middag van maken, om zo met een goed gevoel aan de play-offs voor handhaving in de Eredivisie te beginnen!
Reageer!

FC Emmen verliest van Feyenoord: nacompetitie een feit

EMMEN - FC Emmen moet zich via de nacompetitie zien te handhaven in de Eredivisie. Door de thuisnederlaag tegen landskampioen Feyenoord (1-3) en de zege van Excelsior tegen Fortuna Sittard is de vijftiende plek niet meer haalbaar. De Drentse club kwam in de eerste helft nog wel op voorsprong, via Richairo Zivkovic, maar Feyenoord kwam redelijk snel op gelijke hoogte via Oussama Idrissi. Na rust ging de pijp aan Emmen-zijde langzaam maar zeker leeg. Invaller Danilo velde met twee treffers het vonnis, ook omdat de concurrent in het gevecht om de vijftiende plek - Excelsior - met 3-0 won van Fortuna Sittard.
Reageer!

Kan FC Emmen zondag op De Oude Meerdijk voor een verrassing zorgen ???

EMMEN - Zondag mogen we weer! Dan spelen we om 14.30 uur op De Oude Meerdijk tegen landskampioen Feyenoord. We gaan d'r een mooie middag van maken, waarop we hopelijk kunnen stunten tegen de Rotterdammers!. Dick Lukkien: Aanstaande zondag moeten we ons plan beter uitvoeren dan tegen AZ en daar gaan we alles aan doen. We gaan vol voor de vijftiende plek.
Reageer!

De eerste week van de Giro d'Italia zit er op

EMMEN - Wat een eerste week hebben we achter de rug in de Giro d'Italia... Remco Evenepoel pakte op de eerste dag meteen de roze trui, gaf die ook weer weg aan Andreas Leknessund, viel tot twee keer toe in de regenrit en nu is het de vraag hoe goed hij is voor de eerste serieuze bergritten in deze Giro.
Reageer!

Julius Dirksen verlengt contract

EMMEN - Het aflopende contract van Julius Dirksen bij FC Emmen is met twee seizoenen verlengd. De twintigjarige verdediger ligt nu tot de zomer van 2025 vast in Drenthe. Dirksen doorliep de jeugdopleiding van Ajax en maakte in januari 2022 de overstap naar FC Emmen. Hij speelde tot dusver 27 officiele wedstrijden in het Drentse rood-wit, zowel op linksback als centraal achterin.
Reageer!

Nederland Kampioenenland!

VOETBAL - De komende periode wordt bepaald wie er met de titel vandoor gaat. Is jouw elftal kampioen geworden? Dan ontvangen wij graag een leuke kampioensfoto! Deze foto's delen we onder de rubriek Nederland Kampioenenland op onze Instagram-pagina! Dus pak deze kans om jouw kampioenschap onder de aandacht te brengen.ees meer »
Reageer!

FC Emmen verliest in Amsterdam

AMSTERDAM - Met een goed gevoel vertrekken uit Amsterdam. Dat was voorafgaand aan het duel tegen de regerend landskampioen Ajax de opdracht voor de mannen van trainer Dick Lukkien. In die opzet zijn de Drenten wel geslaagd, al kwam er geen resultaat. Ajax won met 3-1, ondanks dat Emmen tot tien minuten voor tijd nog mocht hopen op een punt.
Reageer!

Dick Lukkien maakt het seizoen af bij FC Emmen

EMMEN - FC Emmen heeft besloten samen met Dick Lukkien het seizoen af te maken. Afgelopen zondag werd bekend dat Lukkien komende zomer vertrekt naar FC Groningen. Technisch manager Mike Willems: “Na het aangekondigde vertrek van Dick hebben we de tijd genomen om één en ander op een rijtje te zetten. We hebben veelvuldig met Dick zelf gesproken en ook met de spelersgroep en diverse stakeholders binnen en buiten de club. Na deze gesprekken hebben wij geconstateerd dat er in alle geledingen voldoende draagvlak is om met Dick het seizoen af te maken.”
Reageer!

Weer bomvolle tribunes bij FC Emmen - Feijenoord?

EMMEN - Voor de thuiswedstrijd tegen Feyenoord op zondag 21 mei om 14.30 uur krijgen alleen supporters die aan bepaalde criteria voldoen toegang tot de ticketverkoop. Daarmee willen we zorgen dat het stadion vol zit met FC Emmen-supporters. De criteria:
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda