BETAALD VOETBAL

FC Emmen en Michel Jansen beëindigen de samenwerking

EMMEN - FC Emmen en technisch manager Michel Jansen nemen afscheid van elkaar. Na onderling overleg is besloten dat het voor beide partijen het beste is als de wegen zich scheiden. Na afloop van het seizoen kwam in de evaluatie met de clubleiding naar boven dat bij beide partijen de verwachtingen over gewenste structuur en bijbehorende rol- en taakverdeling voor de komende seizoenen behoorlijk uiteen lagen. Op basis van dat gegeven nam de clubleiding het initiatief om gesprekken te starten over het stopzetten van de samenwerking.
Reageer!

Wie wil met de kampioenschaal van FC Emmen op de foto??

EMMEN - Aanstaande maandag is jouw kans om in stadion De Oude Meerdijk op de foto te gaan met de kampioensschaal en alle gewonnen schilden! Kom jij tussen 16.00 en 19.00 uur naar De Oude Meerdijk? Meld je aan via onderstaande knop. Wij maken de foto maar je mag ook altijd je eigen camera en/of telefoon meenemen voor de foto.
Reageer!

Lorenzo Burnet ook komend seizoen Emmenaar

EMMEN - Lorenzo Burnet gaat komend seizoen met FC Emmen de eredivisie in. De linksback blijft een seizoen langer aan de club verbonden, met een optie voor nog een seizoen. Burnet tekende in 2019 zijn eerste contract bij FC Emmen. Na een 1 jarig buitenlands avontuur bij het Deense HB keerde hij terug naar Drenthe en werd hij dit seizoen als vaste waarde kampioen van de eerste divisie. Volgend seizoen zal zijn tweede eredivisieseizoen worden met de club.
Reageer!

Wordt FC Emmen O21 ook kampioen???

EMMEN - Zaterdagmiddag kan FC Emmen Onder 21 kampioen worden! Op De Oude Meerdijk trappen de mannen van Ruud Jalving om 14.30 uur af tegen de leeftijdsgenoten van Vitesse. Pakken spelers als Ben Scholte en Leonel Miguel na de prijzen in de Keuken Kampioen Divisie ook deze prijs?
Reageer!

FC Emmen start voorbereiding op nieuwe seizoen op 21 juni

Het programma van de voorbereiding op 2022-2023 is bekend, u vindt de volledige planning in de bijlage. Op dinsdag 21 juni komt de selectie voor het eerst bij elkaar op De Oude Meerdijk, de eerste dagen zullen veelal bestaan uit testen, meten en loopwerk. Op zaterdag 25 juni, een dag na de eerste oefenwedstrijd, is de eerste officiële open training van onze selectie.
Reageer!

FC Emmen de laatste wedstrijd in het rose

EMMEN - De laatste wedstrijd van dit historische seizoen. We maken d'r vanavond met z'n allen één groot feest van tegen ADO Den Haag. Na de wedstrijd maken de spelers een uitgebreide ereronde met de prijzen van dit seizoen. Bovendien pakken we mogelijk ook nog de vierde periodetitel!
Reageer!

FC Emmen benoemt Raad van Commissarissen

EMMEN - Het bestuur van FC Emmen heeft een Raad van Commissarissen (RvC) benoemd en geïnstalleerd. Conform onze statuten heeft de RvC de taak om toezicht te houden op impactvolle keuzes voor de lange termijn van onze club, zoals de naam, de clubkleuren en het logo, de locatie waar gespeeld wordt en de jeugdopleiding. Dit betekent dat FC Emmen niet zomaar de jeugdopleiding kan samenvoegen met een andere club of verhuizen naar een andere plek.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda