BETAALD VOETBAL

Antoine van der Linden nieuwe teammanager FC Emmen

EMMEN - Antoine van der Linden is de nieuwe teammanager van het eerste elftal van FC Emmen. De 46-jarige oud-speler van de club tekent een contract tot de zomer van 2025. Van der Linden speelde in totaal 97 wedstrijden voor onze club. In Nederland kwam de geboren Rotterdammer ook uit voor Sparta Rotterdam, FC Groningen en Heracles Almelo. Ook kende hij buitenlandse avonturen bij Swindon Town (Engeland) en CS Marítimo (Portugal).
Reageer!

FC Emmen overtuigend langs FC Dordrecht: 4-0

EMMEN - Na de 3-2 zege op NEC op Spaanse bodem heeft FC Emmen ook de tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding op de tweede seizoenshelft gewonnen: eerstedivisionist FC Dordrecht werd in Emmen met 4-0 verslagen. Rui Mendes (2), Jasin-Amin Assehnoun en Mohamed Bouchouari waren de doelpuntenmakers.
Reageer!

FC Emmen speelt tegen FC Dordrecht

EMMEN - FC EMmen speelt vanmiddag een oefenwedstrijd tegen FC Dordrecht, de nummer 16 in de Keuken Kampioen Divisie, en de wedstrijd begint om 12.00 uur op sportpark Meerdijk is vrij toegankelijk. Voor ee eventueel hapje en drankje zal er ook een kiosk geopend zijn.
Reageer!

Remi van Ekeris terug naar FC Lisse

EMMEN - Remi van Ekeris maakt de overstap naar FC Lisse. In januari van 2022 bewandelde de creatieve middenvelder de omgekeerde route en verruilde hij de geel-blauwen voor FC Emmen. In het Drentse rood-wit maakte de twintigjarige Van Ekeris geen officiële minuten in het eerste elftal. Wel was hij een vaste waarde bij FC Emmen Onder 21 en speelde hij afgelopen zomer in de voorbereiding meerdere wedstrijden. FC Lisse is afgelopen seizoen gepromoveerd naar de Jack’s League (Tweede Divisie) en staat momenteel achtste in de competitie.
Reageer!

Gerhard Wermink keert terug bij FC Emmen

EMMEN - Na een half jaar keert Gerhard Wermink terug bij FC Emmen. De trainer tekent een contract tot de zomer van 2026 en zal zich richten op fysiek en performance bij de eerste selectie. Wermink was al fysiek trainer in het seizoen 2021-2022, toen FC Emmen kampioen werd van de Keuken Kampioen Divisie. Vervolgens vertrok hij naar Feyenoord als mentor voor de trainers in de onderbouw en assistent-trainer van Feyenoord Onder 17. Vanaf januari 2023 legt hij die functie neer en gaat hij dus wederom bij FC Emmen aan de slag.
Reageer!

FC Emmen Pop Store weer geopend in andere pand

EMMEN - De FC Emmen Pop-up Store is terug! Sinds gisteren hebben we weer een winkel in Emmen-centrum. Dit keer zitten we in een pand dat volledig gestript is en leeg stond, in plaats van een volledig ingerichte winkel. Je vindt ons aan de Noorderstraat 22, vlak naast de Brownies & Downies.
Reageer!

FC Emmen weer terug in Emmen

De spelers zijn na hun korte vakantie weer terug in Emmen. Afgelopen maandag werd er onder toeziend oog van de altijd aanwezige supporters voor het eerst weer getraind op De Oude Meerdijk. De blik gaat op vrijdag 9 december, want dan spelen we om 14.00 uur in eigen stadion tegen SV Meppen. De wedstrijd is vrij toegankelijk. Op maandag 12 december vertrekt de selectie naar Estepone voor het trainingskamp.
Reageer!

FC Emmen vecht zich na ijzersterke tweede helft naast landskampioen

EMMEN - FC Emmen zorgde in de afsluitende wedstrijd van 2022 voor een daverende, maar ook verdiende, stunt door met 3-3 gelijk te spelen tegen landskampioen Ajax. De kampioen van de Keuken Kampioen Divisie maakte in een geweldige tweede helft een 1-3 achterstand goed.bMohamed Bouchouari werd de gevierde man.
Reageer!

VOORBESCHOUWING | FC EMMEN – AJAX

EMMEN - Zaterdagavond staat de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop op het programma. Om 18.45 uur is Ajax de tegenstander op De Oude Meerdijk. Ajax staat derde, terwijl wij de zestiende plek bezetten. Het wordt ongetwijfeld een lastige wedstrijd, maar in eigen huis is niets onmogelijk! Samen met hoofdtrainer Dick Lukkien blikken we vooruit op de wedstrijd.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda