BETAALD VOETBAL

FC Emmen in extra tijd onderuit tegen FC Groningen

EMMEN - FC Emmen trekt in oefenduels tegen FC Groningen doorgaans aan het kortste einde maar leek op de Veendammer Langeleegte te breken met die gewoonte. Het duel scheen in 3-3 te eindigen maar in de extra tijd prikte Tom van Weert alsnog de winnende treffer voor de eredivisieploeg binnen. Met de 4-3 uitslag viel echter wel mee te leven. FC Groningen ontkwam daarmee immers aan gezichtsverlies, terwijl een nederlaag met een doelpunt verschil voor FC Emmen nog zo gek niet is.
Reageer!

Matige start SV Meppen in de 3e Bundesliga

MUNSTER - Na de 2-2 gelijke stand in de openingswedstrijd tegen de Wurszburger Kickers verloor de ploeg uit Meppen nu met 3-0 van Preuschen Musnster. SV Meppen dat speelde in de 4-3-2-1 opstelling kwam in de 51e minuut op een 1-0 achterstand door een doelpunt van Adriano Grimaldi.
Reageer!

FC Emmen gaat pittig oefenprogramma tegemoet

EMMEN - FC Emmen heeft het oefenprogramma voor het seizoen 2016/17 bekend gemaakt. Er staan zes wedstrijden op het programma, een zevende moet nog worden toegevoegd. FC Emmen ontmoet in deze reeks alle noordelijke profclubs: SC Cambuur, SC Heerenveen en FC Groningen. Verder staan wedstrijden tegen HHC Hardenberg en SV Meppen op het schema. De eerste wedstrijd is op zaterdag 2 juli a.s. tegen de amateur vereniging Emmen.
Reageer!

FC Emmen A1 haakt af in promotiestrijd

EMMEN - FC Emmen A1 heeft het niet gered in de tweede wedstrijd tegen NAC Breda A1. Werd het in Breda een 3-0 nederlaag, in Emmen eindigde de return in 1-1 waardoor het seizoen voor de Emmenaren is beëindigd. In de eerste helft vormden de gasten de betere ploeg met veel balbezit op de Emmer helft. Het aantal reële scoringskansen was evenwel beperkt. FC Emmen A1 had in de achtste minuut een mogelijkheid voor Kjelt Engbers na een pass van Matthijs Hensens, vervanger van de in de warming up afgevallen Jochem Scholten, maar B-junior Engbers raakte de bal niet goed. Na een half uur moest de Bredase doelman een keertje optreden na een klutsbal die via een eigen verdediger net onder de lat dreigde te raken.
Reageer!

Rode kaart doodsteek voor FC Emmen

EMMEN - FC Emmen heeft de verwezenlijking van de dromen van de eredivisie weer een jaartje opgeschoven. Ook de return tegen Almere City FC ging met dezelfde cijfers (1-4) als in de heenwedstrijd verloren. Breekpunt in de wedstrijd was de tweede rode kaart voor Tim Siekman in de 54e minuut. Op dat moment stond het nog 1-0 maar in ondertal was FC Emmen niet meer bestand tegen de Flevolanders.
Reageer!

FC Emmen geeft zich nog niet gewonnen

EMMEN - FC Emmen trainer Gert Heerkes schat de kansen vooraf aan de kraker FC Emmen-Almere City FC op 40-60 in het voordeel van de bezoekers in. ,,Natuurlijk heeft Almere City een veel betere uitgangspositie maar bij voorbaat kansloos achten we niet.
Reageer!

Drentse selectie buigt voor Groningen

EMMEN - Het 'nationale team' van Drenthe heeft in de eerste, en het zou goed kunnen ook laatste, 'interland' met 3-1 verloren van de lotgenoten van Groningen. De ontmoeting vond plaats in de JENS Vesting en was een zeer gezellig samenzijn van voormalige topspelers uit Drenthe en Groningen.
Reageer!

FC Emmen staat vrijdag voor zware taak

ALMERE - FC Emmen heeft aanstaande vrijdagavond in de thuiswedstrijd tegen Almere City FC nog een hels karwei te verrichten wil het in de play offs verder komen. Het verloor de eerste wedstrijd in Almere met 4-1 van een sterk Almere City FC. Een 3-0 winst in eigen huis zou voldoende zijn, maar afgaande op het duel van maandagavond lijkt dat een schier onmogelijke opgave.
Reageer!

FC Emmen in eerste ronde tegen Almere City

EMMEN - FC Emmen moet in de eerste ronde van de Jupiler play offs uit komen tegen Almere City FC. De Emmenaren werden op de ranglijst gepasseerd door FC Volendam terwijl Almere City met liefst 7-0 van Jong PSV won. Maandag reist FC Emmen naar Almere terwijl komende vrijdag, aanvangstijd 18.30 uur, de return in Emmen is.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda