Tophandbal net over de grens

NORDHORN/LINGEN - Het zijn drukke tijden voor de HSG Nordhorn-Lingen. Met een flink aantal doordeweekse wedstrijden. En dat ook nog eens in een periode dat een aantal spelers al behoorlijk op hun tandvlees lopen en uitzien naar rust. Maar dat komt voor de meesten pas in januari. Bovendien nemen de blessures toe en vallen er ook nog eens spelers uit door corona.


De uitwedstrijd van de HSG tegen de TV Grosswallstadt werd keurig netjes in winst omgezet. Na een ruststand van 16-16 trok de HSG aan het eind de winst naar zich toe. Met 32-30 gingen de 2 punten mee terug naar Nordhorn. Met opnieuw belangrijke rollen voor de beide keepers, Bart Ravensbergen en Jonas Maier. Georg Pöhle was met 11 treffers uitstekend op dreef. Stegefelt viel helaas geblesseerd uit.

Voor de doordeweekse wedstrijd in Gummersbach voor de Duitse beker was de blessure-, c.q. ziekenlijst dermate groot dat van een goed resultaat geen sprake kon zijn. Maar liefst 5 basis spelers konden niet mee naar het Bergische land. Na een ruststand van 19-11 werd er uiteindelijk met 38-26 verloren. Bart Ravensbergen stopte nog wel 2 strafworpen, maar dat mocht ook niet baten. Opnieuw was Pöhle goed op dreef met 6 goals. Torbrügge ( weer terug ) en Wasielewski maakten er elk 4.

Op naar de volgende thuiswedstrijd en dan hopelijk weer met een aantal basisspelers erbij. Dat moet dan gebeuren op zondag 19 december a.s. om 17.00 uur in de EmslandArena in Lingen. Tegenstander is dan Dessau-Rosslau.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda