Handbal

Fernandez Fiesta tegen TUSEM Essen

NORDHORN/LINGEN - In de thuiswedstrijd tegen lievelings tegenstander Tusem Essen is de HSG mogelijk aan een goede serie begonnen. Voor ruim 18 00 toeschouwers won het na een ruststand van 12-13 uiteindelijk met 27-23! De HSG kende eigenlijk 1 uitblinker en dat was linksbuiten Fernandez.
Reageer!

Tophandbal net over de grens

LINGEN/NORDHORN - Wat een tegenvaller! De eerste thuiswedstrijd in het nog prille seizoen en gelijk de 1e nederlaag in een van HSG Nordhorn-Lingen zijde zeer matige wedstrijd. Tegen de TV Grosswallstadt, dat zich vorig jaar op het nippertje wist te redden, leed de HSG een bittere nederlaag. Na een ruststand van 7-9 werd het uiteindelijk 17-22! Des te jammer, aangezien het toeschouwers aantal behoorlijk was ( ruim 1500 ).
Reageer!

Volledig nieuwe start voor de HSG Nordhorn-Lingen

NORDHORN-LINGEN - Voor de HSG Nordhorn-Lingen is de start in het nieuwe seizoen totaal anders dan in de andere jaren. Met maar liefst 6 nieuwe spelers ( daarover later meer ) in de selectie en vele vertrekkers staat er een compleet andere groep aan de start. Voor trainer Daniel Kubes de uitdaging om van deze gewijzigde selectie zo snel mogelijk een daadkrachtig team te vormen. Wie zijn er vertrokken bij de HSG?
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda