Handboogschieten

Superprestaties voor Emmense schutters tijdens NK

ZOETERMEER - Paul Hardijzer en Joran Drent zaten in een sterk deelnemersveld waar de echte top van de wereld ook aan meedeed. Ancilla Hansen deed voor de 1e keer mee en dan is 12e worden een heel mooi resultaat.
Reageer!

Handboogschutters Bert Jager en Christiaan Oortmann naar EK in Portugal

ZUIDLAREN - Het gaat om Bert Jager, woonachtig in Zuidlaren en Cristiaan Oortmann woonachtig in Nieuw- Amsterdam. Beide heren heb de afgelopen jaren al meerdere keren edelmetaal behaald, maar zijn dit jaar geselecteerd om met een select gezelschap van 18 schutters voor Nederland uit te komen op het europees kampioenschap veldschieten in Lissabon, Portugal in augustus. Vorig jaar heeft Cristiaan Oortmann al meegeschoten op het WK waarvoor een paar maanden voor dit toernooi werd uitgenodigd. Er wordt nog gezocht naar sponsors aangezien de Nederlandse handboogbond maar 1 t shirt levert moeten de schutters alles zelf bekostigen.
Reageer!

Roelof Timmer van de Schanschutters Nederlands Kampioen in de C klasse

VALTHE - Afgelopen weekend was het Brabantse Wagenberg de plaats waar 239 kruisboogschutters van de NKB waren samen gekomen om te schieten om de Nederlandse titels.Voor het eerst werd het kampioenschap geschoten op de nieuwe NKB schietbanen, welke door de leden van Willem Tell 1870 uit Made opgebouwd waren in Sporthal ?Driedorp? In 6 individuele klassen en 4 korpsafdelingen waren 3 prijzen te winnen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda