Judo

2e plaats voor Lois Klein op NK judo

LEEK - Lois Klein werd zaterdag 2e tijdens het NK judo tot 15 jaar welke in Leek werden gehouden. De kersverse Nederlands kampioen tot 18 jaar kwam tegen Julie Beurskens, van Theo Meijer Sport uit Leusden, tijdens de finale in de problemen door te gretig aan te vallen. Dit werd afgestraft met twee keer een waza ari, is half punt, tegen.
Reageer!

Lois Klein Nederlands Kampioen Judo.

TILBURG - Judoka Lois Klein uit Sleen leverde zaterdag een geweldige prestatie door Nederlands kampioen te worden. De nog maar 14 jarige judoka van sportschool Vos kwam tot dit schitterend resultaat door in Tilburg, tijdens het NK judo tot 18 jaar, alle wedstrijden overtuigend te winnen. Van Nicole Sukandar uit Grootebroek werd met een half punt gewonnen. Dit ook van Nyssa Supusepa uit Zaandam.
Reageer!

Lois Klein Nederlands Kampioen Judo.

TILBURG - Judoka Lois Klein uit Sleen leverde zaterdag een geweldige prestatie door Nederlands kampioen te worden. De nog maar 14 jarige judoka van Vos kwam tot dit schitterend resultaat door in Tilburg, tijdens het NK judo tot 18 jaar, alle wedstrijden overtuigend te winnen. Van Nicole Sukandar uit Grootebroek werd met een half punt gewonnen en ook van Nyssa Supusepa uit Zaandam.
Reageer!

Judoka’s Vos plaatsen zich voor deelname NK.

KLAZIENAVEEN - Tijdens de noordelijke districts kampioenschappen judo tot 18 jaar kwalificeerden drie judoka’s van vereniging Vos zich voor deelname aan het NK. Alle respect ging uit naar Floor Maats die eigenlijk nog ziek aan het kampioenschap begon en op karakter zich plaatste door derde te worden in de klasse tot 44 kg. Ook Annabel Weber moest heel diep gaan om op het podium te komen.
Reageer!

Goede start Vos judoka,s in het nieuwe jaar.

DEDEMSVAART - Een aantal judoka,s van vereniging Vos was in Dedemsvaart op de wedstrijdmat en een ander groepje in Eindhoven. Dave van Lier was bij de senioren in de zware klasse goed op dreef en werd 1e door Patrick Meijer uit Hardenberg in de finale te verslaan.
Reageer!

Goede jaarafsluiting van judoka,s Vos

HOOGEVEEN - Het kerst judotoernooi in Hoogeveen is traditie getrouw het laatste toernooi van het jaar. Een aantal judoka,s van Vos waren weer ingeschreven en behaalden goede resultaten. Bij de senioren in de klasse tot 90 kg. behaalde Dave van Lier een goed resultaat met een 2e plaats.
Reageer!

Judoka Erik Schimmel geslaagd

ASSEN - Erik Schimmel uit Emmer Compascuum heeft zaterdag examen gedaan voor zwarte band. Dit examen werd gehouden te Assen en afgenomen door de examen commissie van de Judo Bond Nederland.
Reageer!

Judoka,s Van Liere en Klein op podium in Den Haag.

DEN HAAG - Dave van Liere uit Emmen kwam zaterdagavond tot een knappe prestatie. In Den Haag lukte het de beroepsmilitair, en judoka van Vos, om op het erepodium te komen. Dit in de seniorenklasse tot 90 kg. tijdens het sterk bezette Internationaal residentie toernooi. Hij liet zich alleen door de uiteindelijke kampioen Dirkson uit Mijdrecht verrassen.
Reageer!

Goed judo prestaties in Ommen en Borger

OMMEN - Er werden zaterdag goede resultaten bereikt door de judoka’s van Vos. Dit zowel bij de beginners als junioren tot achttien jaar. In Ommen waren de dames actief op de mat. Floor Maats stond weer knap te judoën en bereikte een 2e plaats. Yrsa Wessel werd 3e door de herkansing te winnen. Bij de dames in de lichte klasse herhaalde Annalin Exel haar prestatie van vorige week en weer 3e. In Borger werd tijdens het zogenaamde Hunebed toernooi ook fraaie resultaten neergezet met 5 keer een 1e plaats.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda