Judo

Judoka Floor Maats wint brons op het NK.

ALMERE - Floor Maats uit Emmen wist zaterdag de bronzen medaille te winnen tijdens het NK judo senioren. In Almere kwam zij uit in de klasse tot 52 kg. en had zich eerder al geplaatst voor deelname aan het NK door bij de eerste acht te eindigen. De eerste wedstrijd kwam zij tegen de sterke Julie Beurskens uit Leusden.
Reageer!

Wereldkampioen judo Luciano Correra een promotie voor de judosport.

EMMEN - Een grote groep judoka,s (85) kwam zaterdag in Gymlokaal de Rietlanden de trainingsstage volgen van de Braziliaanse wereldkampioen Luciano Carrera. Judovereniging Vos organiseerde deze clinic ter afsluiting van het seizoen. Een seizoen die helaas noodgedwongen maar heel kort was door de terechte strenge RIVM regels. Nu konden de judoka,s volop genieten en meedoen aan deze stage.
Reageer!

Floor Maats Noordelijk Judokampioen

KOLLUM - In Kollum werden de noordelijke districtswedstrijden tot 18 jaar gehouden. Floor Maats werd kampioen in de klasse tot 52 kg. bij de dames. De 16 jarige judoka van Vos uit Emmen werd eigenlijk zonder in de problemen te komen kampioen. Bo Steffens uit Heerenveen was de enige die het Maats lastig kon maken.
Reageer!

Floor Maats wint brons in Eindhoven.

EINDHOVEN - Floor Maats uit Emmen zette in Eindhoven bij het Dutch Open Espoir judo kampioenschap een knappe prestatie neer. In haar klasse tot 52 kg. was het internationaal sterk bezet zowel in niveau als in het respectabele aantal van 40 deelnemers. In de eerste ronde begon zij direct sterk door van de Belgische kampioen Gaspard te winnen. De tweede ronde werd eveneens knap gewonnen van de Duitse Galauch.
Reageer!

G-Judoka Hessel Smit van judovereniging Vos wederom succesvol

HOOHEVEEN - Afgelopen zaterdag was weer het jaarlijkse aangepaste judo (voorheen G-Judo) kersttoernooi te Hoogeveen. Helaas was het normaal sterk bezette toernooi, dit jaar iets minder goed bezet maar des ondanks waren er toch vele mooie wedstrijden te zien. Judovereniging Vos was dit jaar afgereisd met twee judoka’s, Hessel Smit en Xander Geertjes.
Reageer!

Beginnende judo wedstrijdjeugd van Vos succesvol.

SLAGHAREN - In Slagharen werd zaterdag de laatste toernooi ronde gehouden voor beginnende wedstrijdjeugd. Dit toernooi is speciaal opgezet om startende jeugd ervaring op te laten doen in de wedstrijdsport en ging over drie zaterdagen. De jonge judoka,s van Vos waren uiterst succesvol met tien ereplaatsen en dus enthousiast.
Reageer!

Judoka Floor Maats succesvol in team met NK medaille.

ALMELO - Floor Maats van JVVos was als gast judoka gevraagd voor het team van Stichting Judosport Oost. Zij kwam uit in de klasse tot 52kg. tijdens het NK teams in Almelo. Floor won 3 van de 4 wedstrijden en slaagde het team van Judosport Oost erin om 3e van Nederland te worden.
Reageer!

Hessel Smit van judovereniging Vos presteert goed tijdens de Open Nederlandse G-judotoernooi.

VENRAY - De 20 jarige Hessel Smit won afgelopen zaterdag in de zwaarste klasse met grote overmacht het Open Nederlandse G-judotoernooi categorie 2 te Venray. Hessel liet zien dat hij terug is en nog steeds tot de top behoort. Ondanks een vervelende knie blessure moest Hessel drie jaar terug noodgedwongen een stap terug doen. Wat volgde was een zware knieoperatie en een langdurig herstel.
Reageer!

Goede judo resultaten Judovereniging Vos in Borger.

BORGER - In Borger werd het Hunebed judotoernooi gehouden. De judoka’s van Vos waren hier goed bezig. Bij de jeugd werden zes prijzen behaald. 1e Sophie Janssen en Tamir Girejev. 2e werden Julian van Oosten en Luka Wolters. Een 3e prijs was er voor Brandon Langerijs en Damion Langerijs. De junioren Floor Maats, Tom Akker en Jay Langerijs kwamen tot een 2e plaats.
Reageer!

Judoka’s Vos goed in Zwolle.

ZWOLLE - Een kleine groep judoka’s van Vos heeft deelgenomen aan het IJsel Vecht toernooi in Zwolle. Het resultaat was goed omdat ze allemaal een prijs meenamen. De dames klasse tot 56 kg. werd uiteindelijk een finale tussen beide clubgenoten Annabel Weber en Floor Maats. Annabel won de wedstrijd door een houdgreep te maken en daarmee de 1e plaats.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda