Judo

Laura Hidding scoort goed in Sleen.

SLEEN - Opnieuw slaagde Laura Hidding van judovereniging Vos uit Klazienaveen erin om een 1e plaats te behalen. Deze keer tijdens het zogenaamde IJspegel toernooi in Sleen.Zonder in de problemen te komen werd de medaille voor de eerste plaats binnen gehaald. Er waren nog meer prijswinnaars van Judovereniging Vos.Jay Langerijs en Tom Akker werden eveneens 1e. Nick Langerijs werd hier 2e.Lois Klein, Alex Wacker en Dimitri Boer namen de 3e prijs in ontvangst.
Reageer!

Marcel Keizer doet stap omhoog naar Eredivisionist Cambuur

EMMEN - Marcel Keizer zal FC Emmen met onmiddellijke ingang verruilen voor SC Cambuur. Cambuur en FC Emmen hebben overeenstemming bereikt over de overname van de 47 jarige oefenmeester. Keizer was bezig aan het eerste seizoen bij FC Emmen en beschikte over een éénjarige overeenkomst.
Reageer!

Judogroep Vos scoort prima in Muntendam.

MUNTENDAM - De jeugdige talenten van vereniging Vos hadden met dertien deelnemers ingeschreven voor het judo ryu toernooi in Muntendam.Helaas werden er twee ziek maar de overige deelnemers scoorden honderd procent zodat het team met 11 prijzen naar huis ging.
Reageer!

Judoka Laura Hidding is goed bezig.

SLAGHAREN - In de klasse dames tot 18 jaar is Laura Hidding in stijgende prestatielijn. Zij won het Noord Oost toernooi welke in Slagharen werd gehouden. Met technisch goed judo werden alle wedstrijden door de judoka van Vos overtuigend gewonnen. Ook Lois Klein was weer in goede vorm bij de dames tot 15 jaar.
Reageer!

Nederlands kampioenJurrien Kugelsterk in Slagharen

SLAGHAREN - De 14 jarige Jurrien Kugel uit Erica is het nieuwejaarsterkbegonnen op het toernooi van BudoverenigingAnbergen in Slagharen door een 1e plaatstebehalen in de leeftijdsklasse tot 18 jaar. Jurrien die volgende week genomineerd is alssporttalent van de gemeente Emmen, is zichvolopaan het voorbereidenvoorde noordelijkekampioenschappen begin maart.
Reageer!

Nederlands kampioen Jurrien Kugel van Judoinstituut Noord Emmen sterk in Slagharen

SLAGHAREN - De 14 jarige Jurrien Kugel uit Erica is het nieuwe jaar sterk begonnen op het toernooi van Budovereniging Anbergen in Slagharen door een 1e plaats te behalen in de leeftijdsklasse tot 18 jaar. Jurrien die volgende week genomineerd is als sporttalent van de gemeente Emmen, is zich volop aan het voorbereiden voor de noordelijke kampioenschappen begin maart.
Reageer!

Judo team Senioren en Jeugd op de mat.

LEUSDEN - Zowel de senioren als de jeugd van Vos waren afgelopen weekend actief op de wedstrijdmat. Het senioren team in Leusden en de jeugd in Norg tijdens de Budodag. Het team van Vos deed vorig seizoen nog mee om de ereplaatsen in de landelijke competitie.
Reageer!

Weer prima resultaten judo opstappers Vos in Nieuwe Pekela

NIEUWE PEKELA - De coaches en ouders hebben weer genoten van de mooie resultaten die onze opstappers hebben neergezet in Nieuwe Pekela. Senna Moes, Jarno de Vries en Marron de Vries stonden nogal wat onwennig te kijken op de judomat maar konden aan het einde van hun blok toch maar mooi een prijs in ontvangst nemen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda