Martin Hölle ijzersterk van start in Exloo

Exloo - De internationale menwedstrijd ging vanochtend om 09.00 uur van start op het Hippisch Centrum in Exloo. Het was extra genieten van regerend wereldkampioen Martin Holle die met zijn tweespan paarden een ijzersterke proef met veel hoogtepunten liet zien. De juryleden waren zeer te spreken over de proef van Holle die zijn paarden geweldig aan het lopen had. Vooral de mooie verzameling en schitterende harmonie zorgde voor een monsterscore van 34.08 strafpunten.


Met deze score gaat hij ruimschoots aan de leiding voor de Fransman Franck Grimonprez die 41.16 strafpunten noteerde. Ook op de derde plaats een Fransman, Francois Dutilloy die 41.96 stafpunten liet noteren. Erik Evers en Stan van Eijk eindigen vandaag op plaats vier en vijf.

Bij de enkelspan pony’s gaat de Belgische Kyra Tillie aan de leiding met een score van 55.04 en dat is voor Johan van Veluw die 59.22 strafpunten liet noteren. Bij de rubriek enkelspan pony’s gaat Danielle Hoogstraten aan de leiding met een mooie score van 47.60 stafpunten.

Op vrijdag gaan de Paramenners als eerste van start in de strijd om de titel. Hans Arends bijt de spits af om 10.00 uur. Vanaf 11.30 uur gaan de vierspannen van start en verschijnt Peter de Ronde als eerste in de baan.

Gratis entree
De internationale menwedstrijd is een schitterend paardensportevenement waar jong en oud kunnen genieten van spanning en sensatie. Het evenement is gratis toegankelijk. Er is voldoende parkeergelegenheid ook voor minder validen.

Meer informatie
Het evenement vindt plaats op de terreinen van Hippisch Centrum Exloo aan de Valtherweg 27-A in Exloo. Kijk voor het volledige programma op: www.hippischcentrumexloo.nl/mennen

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda