Hippisch Café “Met je paard op pad in Oerprovincie Drenthe”

EXLOO - Op vrijdag 25 augustus wordt tijdens het EK en WK mennen het Hippisch Cafe Exloo gehouden met als thema “Met je paard op pad in Oerprovincie Drenthe. Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor dit leuke en informatieve seminar op de terreinen van Hippisch Centrum Exloo.


Drenthe is mede door de ongerepte natuur en prachtige landschappen met maar liefst 900 km aan ruiter-en menpaden zeer aantrekkelijk voor de recreatieve ruiter en menner. Stichting Paardenroutes Drenthe en Recreatieschap Drenthe zetten zich, samen met de terreineigenaren, gebruikersgroepen en de KNHS, in om de ruiter-en menroutes zo aantrekkelijk mogelijk te houden.


Interessant programma
Van 13.00 uur tot 15.30 uur komt er een aantal vooraanstaande sprekers aan het woord. Wethouder Jeroen Hartsuiker van de Gemeente Borger-Odoorn opent het seminar. Het programma is dan als volgt:
- Ria Stam | Recreatieschap Drenthe over Drenthe en Ooststellingwerf: Waar komen we vandaan en waar gaan we, toeristisch recreatief, naartoe?

- Marjolein van Tiggelen & Albert Broekman: ‘De schouders eronder voor Drenthe, dé paardenprovincie van Nederland’. Stichting Paardenroutes Drenthe zet zich, ondersteund door Recreatieschap Drenthe, in om het netwerk van ruiter- en menroutes up to date, aantrekkelijk en toegankelijk te houden.

- Patrice Assendelft | Directeur KNHS: ‘Buitengewoon Genieten’ over het KNHS platform Buitenrijden.nl voor paardensporters die veilig en met plezier willen buitenrijden.

- Brigitte Fowler neemt je in haar reisverhaal mee langs de mooiste plekken in Drenthe, waar genieten met je paard, natuur, cultuur en gastvrijheid samenkomen.


Locatie en aanmelden
Het Hippisch Café Exloo is op vrijdag 25 augustus 2023 van 13.00 - 15.30 uur in Hippisch Centrum Exloo, Valtherweg 27-A , 7875 TA Exloo. Aanmelden via: events.hippischcentrumexloo@gmail.com

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda