Sjors Assen wint Best of Six schermcompetitie

LEEUWARDEN - Op 13 juni vond in Leeuwarden het afsluitende toernooi van de Best of Six schermcompetitie plaats, ditmaal georganiseerd door de Schermkring Friesland. Sjors Assen uit Emmen, uitkomend voor de Schermvereniging Ter Apel SVTA, heeft daarbij een derde plaats behaald. Dat was voldoende voor de eindzege in de categorie benjamins in de competitie 2008-2009.

Voor hem was er daarom niet alleen de derde prijs van dit toernooi, maar ook de eerste prijs voor de eindzege in de competitie, met de bijbehorende wisselbeker. Op de zes toernooien,  bij toerbeurt georganiseerd door een van de zes schermverenigingen in Groningen, Friesland en Drenthe, heeft hij vier keer de eerste plaats behaald en daarnaast een tweede en een derde.

Ander succes voor de SVTA was er op dit laatste toernooi voor Jason van Geldorp en voor Kris Fidder. Ook zij wisten de derde plaats te bemachtigen, bij de kuikens en bij de pupillen. De Best of Six competitie 2008-2009 is er voor de SVTA een om met plezier op terug te kijken, met een reeks podiumplaatsen voor diverse jeugdschermers, en uiteraard met de eindzege bij de benjamins voor Sjors Assen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda