Schermen

Persoonlijk record Van Grinsven

HEERENVEEN - Bij het KPN NK Afstanden, die vrijdagmiddag in het ijsstadion Thialf in Heerenveen zijn begonnen, heeft Rob van Grinsven van de Drentse schaatsselectie uitstekend gepresteerd. De schaatser uit Ruinen reed met 36.83 sec. een persoonlijk record op de 500 meter. De 22-jarige Van Grinsven, die zijn debuut maakte op het NK Afstanden, kwam in de tweede serie van de 500 meter tot zijn beste tijd ooit. In de eerste reeks had hij ook al een goede tijd neergezet: 37.00 sec. Dat was toen zijn op een na beste tijd. Tot vanmiddag stond het persoonlijk record van Van Grinsven op 36.95.
Reageer!

Sjors Assen wint Best of Six schermcompetitie

LEEUWARDEN - Op 13 juni vond in Leeuwarden het afsluitende toernooi van de Best of Six schermcompetitie plaats, ditmaal georganiseerd door de Schermkring Friesland. Sjors Assen uit Emmen, uitkomend voor de Schermvereniging Ter Apel SVTA, heeft daarbij een derde plaats behaald. Dat was voldoende voor de eindzege in de categorie benjamins in de competitie 2008-2009.
Reageer!

Twee eerste plaatsen voor SVTA

TER APEL - De schermvereniging Ter Apel, SVTA, organiseerde op 17 mei het vijfde Best of Six toernooi van dit seizoen. Er kwamen 35 schermers uit in de categorie?n kuikens, benjamins, pupillen, cadetten en junioren. Er was voor gekozen om alle schermers veel gelegenheid te geven om te schermen, wat het tot een lange schermdag maakte. Sportieve successen voor SVTA waren er zeker.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda