Triathlon

Triathlon vereniging de Boks houdt een lezing over trainingsleer.

KLAZIENAVEEN - Op zaterdag 19 November organiseert de Triathlon vereniging de Boks een lezing over trainingsleer. Niemand minder dan Chris Brands zal dan een lezing geven. Chris Brands is 3 maal Nederlands Kampioen triahtlon op de Lange Afstand. Hij vertegenwoordigde Nederland bij vele grote internationale (top) triahtlon-wedstrijden. Hij studeerde af aan de sportacademie met als specialisatie topsport.
Reageer!

Theo Fuhler prolongeert Nederlandse titel Duathlon H50+

SPIJKENISSE - Theo Fuhler uit Emmen heeft afgelopen zondag voor de tweede keer op rij de Nederlandse titel Duathlon in zijn leeftijdsklasse in de wacht gesleept. Deze wedstrijd werd afgelegd over 10 kilometer hardlopen, 40 km fietsen en weer 5 km hardlopen. In een tijd van 2 uur en 6 minuten wist Fuhler deze opdracht als snelste te vervullen.
Reageer!

Triathlon Clinics 2019!

EMMEN - Na het succes van vorig jaar worden er weer triathlon clinics georganiseerd voor de triathlon van Klazienaveen op 14-07-12-18. Heb jij altijd al eens triathlon willen volbrengen, maar geen idee hoe en waar je moet beginnen? Dan is dit jouw kans! Tijdens deze Triathlonclinics van Triathlonteam de Boks wordt jij in 12 weken klaargestoomd met trainingen, tips en tricks, voor het behalen van jou doel ''de triathlon van Klazienaveen'' voor de 1/8e of de olympische afstand.
Reageer!

Corien Wegkamp noordelijk kampioen Halve Triatlon

KLAZIENAVEEN – Onder ideale weersomstandigheden kon afgelopen zondag de 11e Plus Fischer Triatlon in Klazienaveen worden afgewerkt. Nadat in de morgenuren de ruim 200 jeugdige deelnemers hun wedstrijd had afgewerkt gingen de deelnemers voor de Halve, Olympische en 1/8 Triathlon van start. Bij de Halve Triatlhon mannen was Sven Strijk uit Bodegraven de snelste en bij de dames was Danielle Riem uit Lent. Corien Wegkamp uit Zwartemeer en schoonzus Janien Lubben uit Emmen eindigden als 2e en 3e. Corien Wegkamp werd hiermee wel Noordelijk kampioen voor Janien Lubben. Bij de mannen ging de noordelijke titel naar Stefan van der Pal uit Leeuwarden. De belangrijkste uitslagen:
Reageer!

11e Editie Triathlon Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - Zondag 16 juli staat sportdorp Klazienaveen weer in het teken van de “Plus Fischer Triathlon Klazienaveen” en de Noord-Nederlandse Kampioenschappen halve triathlon.
Reageer!

Arianne Pruisscher Nederlands kampioen wintertriathlon

GRONINGEN - Arianna Pruisscher is zondagmiddag in Groningen Nederlands kampioen wintertriatlon geworden bij de junioren. De wedstrijd begon om 11 uur en ging over 5 km hardlopen. 25 km wielrennen en afsluitend nog 10 km schaatsen. Na het lopen begon Arianna als derde aan het fietsonderdeel en maakte hier haar achterstand goed.
Reageer!

Bijzondere deelname Triathlon Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - Robert Brethouwer zal samen met zijn zoon Noah deelnemen aan de trio OD triathlon in Klazienaveen. Noah heeft een meervoudige beperking en kan zelf niet zwemmen, fietsen en lopen. Daarom zal Robert, Noah tijdens de triathlon vervoeren in o.a. een boot en een fietsaanhanger. Robert voelt het als een eer om dit voor hem te mogen doen. Noah geniet onderweg met volle teugen en Robert het grootste gedeelte van de race ook.
Reageer!

Tien jaar triathlon Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - Tien jaar geleden begonnen een aantal fanatieke triathleten (Tonnie Rolink, Thomas van der Wal en Bert Fuhler) met het organiseren van de eerste triathlon van Klazienaveen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda