Meisjes B Emmen’95 door naar finale NOJK

EMMEN - Afgelopen zaterdag is meisjes B van Emmen ’95 erin geslaagd om door te dringen tot de finale van de Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen. Door een ijzersterke service, goede aanvallen en stabiele pass waren de meiden van coaches Jochem Wolkorte en Malon Mars in de poulewedstrijden veel te sterk voor de teams van Orion uit Doetinchem en Reflex uit Kampen.

Emmen 95 tegen Spaarnestad uit Haarlem. Ook dit team werd vrij eenvoudig aan de kant gezet. Om zich te plaatsen diende Emmen’95 als laatste obstakel het sterk geachte Rivo uit Rijssen te verslaan. Na een eerste set die door Emmen’95 ogenschijnlijk gemakkelijk gewonnen werd met 25-14 werd het in de tweede set gemeen spannend. Ondanks een sterke inhaalrace van Rivo herpakten de meiden van Emmen’95 zich en werd de laatste set binnengehaald met 25-23.

Het team wist door alle wedstrijden winnend af te sluiten door te dringen tot de beste acht teams van Nederland en zal op 18 maart 2017 gaan strijden om het Nederlands Kampioenschap.


Vlnr: Malon Mars, Annemijn Espeldoorn, Lies Venema, Liz Otten, Zoë Aardema, Jada de Boer, Jochem Wolkorte, Pascalle Mensink, Sanne Burger, Sharon Dam, Nancy Popping, Lotte Hemel, Suzan Binnenmars

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda

Laatste nieuws
 
agenda emmen
VanSlag gaat weer open met de Leif de Leeuw Band
vr 24 sep 2021 om 20:31
Concert americana-band Mercy John in VanSlag
za 02 okt 2021 om 20:00
Pianiste en zangeres LAVALU in De Amer.
zo 03 okt 2021 om 14:00