Volleybal

Emmen 95 heeft trainersstaf voor de topteams compleet

EMMEN - Met de komst van de ervaren oud eredivisie trainer Marcel Veldscholten uit Zuidwolde heeft Emmen’95 haar trainersstaf voor de dames compleet. Doordat Dames 1 is gepromoveerd naar de 1e divisie, is ook de organisatie voor de topteams aangepast. Dames 1 gaat drie maal in de week trainen en Dames 2 wordt nog nadrukkelijker dan voorheen gekoppeld aan Dames 1 om doorstroom voor de toekomst te borgen.
Reageer!

Beachvolleybaltoernooi in Schuinesloot

BRUINESLOOT - Ook dit jaar zal de plaatselijke ijsbaan in Schuinesloot omgetoverd worden tot een prachtige, sfeervolle beachvolleybalomgeving om daar zaterdag 2 juni 2018 beachvolleybalwedstrijden te kunnen spelen. Deelname aan dit toernooi is mogelijk voor iedereen, jong en oud. IJsbaanvereniging “Nooit Gedacht” en vrijwilligers willen door de organisatie van dit spektakel een gezellig en sportief toernooi neerzetten op een prachtige locatie.
Reageer!

Volleybalsters Esdal College tweede op Olympic Moves

AMSTERDAM - Onder begeleiding van mevrouw Jager, lerares Duits op het Esdal College Oosterstraat bereikten de Esdal volleybal meiden afgelopen vrijdag 9 juni 2017 een 2e prijs op Olympic Moves 2017 in Amsterdam. Olympic Moves is de grootste scholen competitie van Nederland
Reageer!

Beachvolleybaltoernooi in Schuinesloot

BRUINESLOOT - Ook dit jaar zal de plaatselijke ijsbaan in Schuinesloot omgetoverd worden tot een prachtige, sfeervolle beachvolleybalomgeving om daar zaterdag 3 juni 2017 beachvolleybalwedstrijden te kunnen spelen. Deelname aan dit toernooi is mogelijk voor voor jong en oud. IJsbaanvereniging “Nooit Gedacht” en vrijwilligers willen door de organisatie van dit spektakel een gezellig en sportief toernooi neerzetten op een prachtige locatie.
Reageer!

Meisjes B Emmen’95 door naar finale NOJK

EMMEN - Afgelopen zaterdag is meisjes B van Emmen ’95 erin geslaagd om door te dringen tot de finale van de Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen. Door een ijzersterke service, goede aanvallen en stabiele pass waren de meiden van coaches Jochem Wolkorte en Malon Mars in de poulewedstrijden veel te sterk voor de teams van Orion uit Doetinchem en Reflex uit Kampen.
Reageer!

Meisjes B Emmen’95 door naar finale NOJK.

EMMEN - Afgelopen zaterdag is meisjes B van Emmen 95 erin geslaagd om door te dringen tot de finale van de Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen. Door een ijzersterke service, goede aanvallen en stabiele pass waren de meiden van coaches Jochem Wolkorte en Malon Mars in de poulewedstrijden veel te sterk voor de teams van Orion uit Doetinchem en Reflex uit Kampen.
Reageer!

Tjoba dames winnen topduel tegen De Bever

KLAZIENAVEEN - In de dames 2e Divisie A stond zaterdagavond in sporthal De Zon de topper tussen koploper De Bevers en Payroll Professionals Tjoba op het programma. Het werd een ware zegetocht voor de dames van trainer/coach Steffen Onvlee, want het werd maar liefst een 4-0 overwinning.
Reageer!

Dames Emmen 95 onderuit tegen WSV

WARNSVELD – In de Dames Eerste Divisie A verloren de dames van Emen’95 de uitwedstrijd in Warnsveld tegen WSV met 3-1. Na een 3-0 achterstand via de setstanden 25-18, 25-13 en 26-24 wisten de Emmer dames de eer te redden door de vierde set met 19.25 te winnen.
Reageer!

Dames Tjoba veel te sterk voor Annen

KLAZIENAVEEN – In de Dames Tweede Divisie A was koploper Payroll Professionals Tjoba ook te sterk voor de dames uit Annen. Via de setstanden 25-13, 25-21, 25-17 en 25-17 kenden de Klazienaveense dames geen pardon met Annen.
Reageer!

Heren Emmen 95 winnen van SVI

ZWOLLE – In de heren Derde divisie B wonnen de heren van Emmen 95 met 3-1 van Jumbo Sellekamp/SVI.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda