EK wielrennen via het dak van Drenthe op de VAM berg

EMMEN - Het is een heuglijke dag voor ons bij WielerFlits en RIDE Magazine, want vandaag komt het nieuwe najaarsnummer van RIDE uit. Een nummer van ruim 170 pagina's met de mooiste interviews en verhalen over alles wat je maar kan bedenken over het wielrennen. Ook over de mooiste graveltochten, fietsreizen en het allernieuwste materiaal.

B
Voor de liefhebber van de top van het wegwielrennen zijn er onder meer interviews met Olav Kooij, Victor Campenaerts, Niki Terpstra en Laurens De Plus te lezen. Je kan RIDE Magazine online bestellen en vanaf vandaag (vrijdag) ook kopen in de betere boekhandel. We zijn benieuwd wat je van de nieuwste RIDE vindt!

Jumbo-Visma
Afgelopen week stond ook in het teken van de Vuelta a España van Jumbo-Visma. Zelf was ik dinsdag bij de huldiging van eindwinnaar Sepp Kuss, waar ik hem sprak over zijn status en ambities voor 2024. Ook Merijn Zeeman kwam aan het woord, dat lees je later allemaal bij ons op WielerFlits.

Collega Raymond maakte naar aanleiding van de suprematie van Jumbo-Visma in de Ronde van Spanje een analyse, want volgens hem roepen de prestaties vragen op. Ben jij dat met hem eens? Check dan vooral zijn analyse.

EK wielrennen
Het is natuurlijk ook de week van het EK wielrennen in Drenthe. Er staan nog de nodige kampioenschappen op het programma en de afgelopen dagen zijn er ook al veel medailles uitgereikt op de tijdritonderdelen. Om helemaal in de EK-sfeer te komen, hebben we meerdere verhalen gemaakt over het bijzondere en nieuwe Dak van Drenthe.

Fijn wielerweekend!


Nick Doup
Redacteur WielerFlits

De nieuwe RIDE is vanaf nu verkrijgbaar!

Korter wordende avonden en afnemende temperaturen zijn de eerste tekenen dat de zomer op zijn einde loopt. Bij het afscheid van een jaargetijde hoort ook de komst van een nieuwe editie van RIDE Magazine.

Speciaal voor iedereen die deze herfst wil genieten van de mooiste wielerverhalen, verschijnt vandaag (vrijdag 22 september) onze 172 pagina's dikke herfst-editie. Sprint nu naar de winkel en geniet dit weekend van de mooiste wielerverhalen.

Rechthoek: afgeronde hoeken: Bekijk hier waar RIDE te koop isBekijk hier waar RIDE te koop is

Koos Moerenhout verkent het Dak van Drenthe: "Dit is echt een heel goede leerschool"

Het nieuwe Dak van Drenthe is bijna klaar voor recreatief gebruik, maar tijdens het EK wielrennen op en rond de VAM-berg zullen de beroepsrenners de eerste gebruikers zijn. WielerFlits en RIDE Magazine staan uitgebreid stil bij het debuut van deze nieuwe publiekstrekker in Drenthe. Met Koos Moerenhout verkennen we de klim.

Rechthoek: afgeronde hoeken: Lees verderLees verder

Thijs Rondhuis zette VAM-berg en Dak van Drenthe op de kaart: "Je waant je heel even in de Alpen of Pyreneeën"

Het EK wielrennen 2023 is misschien wel hét absolute hoogtepunt voor Courage Events, het bedrijf van koersorganisator Thijs Rondhuis. Met onder meer Olympia’s Tour en de Ladies Tour in zijn portefeuille, organiseerde hij in de coronajaren met succes drie edities van het NK op de VAM-berg. Daar kwam nog een EK veldrijden bij en nu dus het EK op de weg. Mét de toevoeging van het gloednieuwe Dak van Drenthe. "Je waant je heel even in de Alpen of Pyreneeën", zegt hij daarover tegen WielerFlits.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda