In deze categorie

Wielrennen

EK Veldrijden op de VAM-berg

WIJSTER - De loodzware crossen in Overijse en op de Koppenberg leverden afgelopen week zeges op voor Eli Iserbyt, Kata Blanka Vas en Clara Honsinger. En dat aan de vooravond van het EK veldrijden, dat zaterdag en zondag verreden wordt op en rond de VAM-berg in Drenthe.
Reageer!

Wielerwedstrijd PWZ Zuidenveldtour 2021 gaat door

NIEUW AMSTERDAM - Hoewel het in april nog onzeker was of de wedstrijd dit jaar wel verreden zou kunnen worden gaat de PWZ Zuidenveldtour op zaterdag 18 september van start. Daar vorig jaar de wedstrijd ook al niet door kon gaan vanwege corona, heeft het wieler comité alles op alles gezet om dit jaar toch de wedstrijd te kunnen houden. Op voorhand heeft de organisatie begin dit jaar al de datum in het najaar vastgelegd, hopend dat de corona maatregelen tegen die tijd voldoende versoepeld zouden zijn. Het vele extra werk is niet voor niets geweest en heeft geleid tot groen licht van zowel de KNWU als de internationale wielerbond UCI.
Reageer!

Slag om Norg moet nóg een jaar overslaan

WIELRENNEN - Voor het tweede jaar op rij gaat de Slag om Norg niet door. Opnieuw is de corona-pandemie de grote spelbreker. Het besluit is genomen in overleg met burgemeester Klaas Smid van de gemeente Noordenveld.
Reageer!

Velodroom en Gerard Kemkers zoeken 8 deelnemers voor fiets-uitdaging: Fit naar de Veldslag

NORG - Velodroom en Gerard Kemkers zoeken 4 mannen en 4 vrouwen die de sportieve strijd met zichzelf willen aangaan. Onder leiding van een team van professionals is hun ultieme doel om in 4 maanden zo fit te worden dat zij op 4 september 2021 de Velodroom Veldslag om Norg kunnen fietsen. De Veldslag is een mountainbiketocht van 100km in Drenthe. Velodroom ondersteunt met kleding en materiaal. Met de challenge wil Velodroom laten zien dat iedereen plezier kan krijgen in het fietsen, ook als je nu nog geen enkele ervaring met sportief fietsen hebt.
Reageer!

Gouden Pijl richt pijlen op 2021. Organisatie blikt vooruit

EMMEN - Wielrennen is misschien wel de sport waar de grillen der natuur het meest voelbaar zijn en vrijwel altijd getrotseerd worden. Maar dat de grillen van een onverwacht virus zouden komen en een stokje stak voor de 43ste editie in 2020 had niemand durven vermoeden. Voor de organisatie van de Gouden Pijl was het een hard gelag, maar het vizier staat alweer naar voren, naar de editie van 2021 op zondag 25 juli.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda