Be Quick’28 wint na spannende finale Ladies Cup

EMMEN - In een spannende finale van de Ladies Cup met kansen over en weer, wist Be Quick’28 enkele minuten voor tijd de winnende treffer te maken. Heerenveense Boys moest in dit zaalvoetbaltoernooi voor ladies genoegen nemen met de tweede plaats. De strijd om de derde en vierde plaats wist FC Klazienaveen te winnen door NKVV/Germanicus/CSVC pas na strafschoppen te verslaan. Bergentheim was met 3-0 te sterk voor Grenzland Laarwald en veroverde daarmee de vijfde plaats.


Voorafgaand werd er in twee poules van drie ploegen gestreden om de finaleplaatsen. Hierin wisten Be Quick’28 en Heerenveense Boys de tegenstanders achter zich te houden. Be Quick’28 deed dat met vier punten en een iets beter doelsaldo ten opzichte van NKVV/Germanicus/CSVC. Heerenveense Boys wist de volle zes punten binnen te slepen. In de kruisfinales waren beide ploegen te sterk voor de tegenstanders. Het verloop van de finalewedstrijden is bekend.

In totaal deden er maar liefst 30 teams mee. Er werd in vijf poules en een tussenronde gestreden om de plaatsen in de finale. Topscoorster van het toernooi werd Anouk Bourgonje. De minst gepasseerde keepster met slechts twee tegengoals werd de keepster van Be Quick’28. De organisatie was zeer tevreden over het verloop van het toernooi en gaf eerder al aan open te staan voor een nog verdere uitbreiding van de Ladies Cup.


Op de foto winnaar Be Quick’28 met Anco Jansen. Jansen verzorgde de prijsuitreiking.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda