Zaalvoetbaltoernooien

40e editie Protos-Weering zaalvoetbaltoernoo

STEENWIJKSMOER - Eind december en begin januari wordt al weer de 40e editie gehouden van het immens populaire zaalvoetbaltoernooi, dat georganiseerd wordt door de voetbalvereniging Protos uit het kerkdorp Steenwijksmoer. Aan de komende editie nemen honderd clubs uit Drenthe, Overijssel en Groningen deel.
Reageer!

Erica wint Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

EMMEN - sc Erica is voor de tweede keer in de geschiedenis winnaar geworden van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. In de finale in een bomvolle sporthal Angelslo in Emmen won Erica met 5-2 van Rolder Boys dat voor het eerst de grote finale haalde. De favoriet voor de titel, HHC, startte in de poule met Erica en SVBO sterk, maar liet zich in de kruisfinale verrassen door Rolder Boys.
Reageer!

Het MILK Boarding Toernooi groeit, groeit en groeit!

EMMEN - Dit jaar vindt alweer 6e editie plaats van het MILK Boarding Toernooi. Na 5 jaar actief te zijn geweest in het Duitse Dörpen verhuist het MILK Boarding Toernooi naar een splinternieuwe voetbaltempel in Groningen. Sinds oktober 2015 is vlakbij het oude Oosterpark namelijk het Indoor Soccer Center geopend. Met een stijlvol sportcafé en 3 gloednieuwe velden heeft het MILK Boarding Toernooi een nieuwe accommodatie waar het enorm trots op is!
Reageer!

Kwartfinale Protos Weering toernooi ook groot voetbalfeest

STEENWIJKSMOER - De kwartfinale van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi werd weer een groot voetbalfeest met volle sporthallen, sfeervolle ambiances, supporters van verschillende clubs, die met elkaar feest vierden, spannende wedstrijden, beslissingen in de slotfase, veel doelpunten en spektakel. Verrassingen waren er ook, want de finalisten van vorig jaar DZOH en Nieuw Buinen werden uitgeschakeld. HHC toonde zich opnieuw oppermachtig en lijkt de grote favoriet voor de titel van de 39ste editie.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda