Zaalvoetbaltoernooien

Zaaltoernooi v.v. Sleen viert eerste lustrum

Theater De Deel verbindt opnieuw naam aan toernooi SLEEN ? Het zaalvoetbaltoernooi dat de voetbalvereniging Sleen altijd rond de feestdagen in de eigen sporthal Broekveld houdt, viert haar eerste lustrum. Het lijkt erop dat dit immer goed georganiseerde toernooi niet meer van de kalender is weg te denken. Eerst zullen de C-junioren op donderdag 27 december strijden om de fraaie wisselbeker die ditmaal wederom door Theater De Deel beschikbaar is gesteld. Roelof Klinkhamer en Erica Lucas van de plaatselijke horecagelegenheid waren lovend over de vorige editie dat ze niet lang hoefden na te denken op de vraag op ze niet opnieuw de naam aan dit evenement wilden verbinden.
Reageer!

Indeling Protos Weering bekend

EMMEN - De poule-indeling van de 36e editie van het Protos Weering zaalvoetbaltoernooi is bekendgemaakt. Er doen honderd verenigingen uit de provincies Drenthe en Overijssel mee aan de wedstrijden die tussen 22 december en 5 januari worden gespeeld. Na de voorronde wordt op 27 december om 17.30 uur de kwartfinale gespeeld. De halve finale is op 29 december (17.30 uur), waarna op 2 januari vanaf 18.00 uur een tussenronde plaatsvindt. De finale is op 5 januari en begint om 12.00 uur. Download de complete poule-indeling via www.protosweering.nl Website: www.protosweering.nl
Reageer!

Waterpoloinstuif in Geert Vos Bad

ERICA - Woensdag 29 augustus houdt het Geert Vos Bad in Erica een Waterpoloinstuif. Het zal duren van 14:00 tot 16:00 uur en het zal 1 van de laatste activiteiten zijn die in het bad plaatsvindt.
Reageer!

Muntendam prolongeert titel

GIETEN - In een stijf uitverkochte sporthal De Goorns, er waren zo?n 500 aanwezigen, heeft Muntendam zaterdagavond opnieuw het Univ? Kerstzaalvoetbaltoernooi gewonnen. In de finale tegen BSVV, een reprise van vorig jaar, werd het 4-1 voor de Groningers. Grote man bij de zwart-witten was Michael Ploeger met drie doelpunten.
Reageer!

Hoogeveen wint Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

STEENWIJKSMOER ? De hoofdklasser Hoogeveen heeft de 35ste editie van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi op haar naam geschreven. In de grote finale versloeg Hoogeveen nieuwkomer Nieuw Buinen met 5-1. De smaakmaker bij Hoogeveen was Guido ten Cate, die vijf van de zes doelpunten van Hoogeveen in de finalewedstrijden maakte en daarmee de ING topscorerbokaal in ontvangst mocht nemen. Het was de vijfde keer dat Hoogeveen het populaire zaalvoetbaltoernooi won.
Reageer!

HHC plaatst zich als zesde voor de finale van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

STEENWIJKSMOER ? HHC heeft zich via de tussenronde als zesde en laatste geplaatst voor de grote finale van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. HHC werd in een bomvolle sporthal Angelslo in Emmen afgetekend poulewinnaar al zag dat er in de beginfase niet naar uit. HHC begon met een gelijkspel tegen Dalen, maar won vervolgens de overige drie wedstrijden met ruime cijfers. Van de finalisten van vorig jaar zullen alleen Dalen en Erica niet aanwezig zijn. De finale wordt zaterdag 7 januari in sporthal Angelslo gespeeld met Hoogeveen, HODO, HZVV, Nieuw Buinen, MSC en HHC.
Reageer!

Programma tussenronde 35e Protos - Weering Zaalvoetbaltoernooi.

STEENWIJKSMOER - Op woensdag 4 januari 2012 wordt er in sporthal Angelslo nog een tussenronde gespeeld om ??n plaats in de finale. Deelnemende ploegen zijn Erica, HHC Hardenberg, Drenthina, Dalen en Hollandscheveld. Het programma ziet er als volgt uit:
Reageer!

24 spelers genomineerd voor Active MIQS team!

EMMEN - Active MIQS is ontstaan uit Active Leisure, MILK en Q&S.
Active MIQS is een mix van de beste zaalvoetballers + coach van het Protos Weering toernooi. Deze beste zaalvoetballers + coach zullen actief zijn op het Euro toernooi waar ze ?10.000 kunnen winnen! Daarnaast staat er een zaalwedstrijd tegen v.v. WKE 1 op het programma. De juryleden van Active MIQS hebben vrijdag 30 december 2011 de 5 sporthallen van de halve finale van het Protos Weering toernooi bezocht.
Reageer!

Terugblik halve finales 30ste Unive Kerstzaalvoetbaltoernooi Gieten

GIETEN - Gieten, Muntendam, Wildervank, Veelerveen, BSVV en Veendam 1894 hebben zich geplaatst voor de finaleavond op zaterdag 7 januari 2012 van het 30ste Unive Kerstzaalvoetbaltoernooi te Gieten. Gieten was de verrassende winnaar van halve finalepoule F. Onder aanvoering van uitblinker Gert Maliepaard, hij scoorde vijf doelpunten, versloeg de thuisploeg onder meer het tegenvallende Valthermond en Zuidwolde, een van de finalisten van vorig jaar.
Reageer!

Wie strijdt met Active MIQS voor ?10.000,-?Wat is Active MIQS? Active MIQS is ontstaan uit Active Leisure, MILK en Q&S.
 Active MIQS is een mix van de beste zaalvoetballers + coach van het Protos Weering toernooi. Deze beste zaalvoetballers + coach zullen actief zijn op het Euro toernooi waar ze ?10.000 kunnen winnen! Daarnaast staat er een zaalwedstrijd tegen v.v. WKE 1 op het programma. 

Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda