18e Sportverkiezing Gemeente Emmen in Fletcher Hotel Emmen

EMMEN - Op zaterdagavond 26 januari 2019, staat in de grote zaal van Fletcher Hotel Emmen voor de 18e keer de jaarlijkse SPORTVERKIEZING GEMEENTE EMMEN op het programma. Na een start via de sportploeg van Radio Emmen is de organisatie van deze verkiezing voor de 15e keer in handen van Sport Pers Bureau Emmen onder aanvoering van Bennie Wolbers.

De voorbereidingen voor dit Emmer sportfestijn zijn volle gang. Op het programma staat de verkiezing van de sportvrouw, sportman, sporttalent, sportploeg en sportvrijwilliger van 2018. Ook zal er weer een speciale juryprijs worden uitgereikt aan een persoon die zich, op welke manier dan ook, verdienstelijk heeft gemaakt voor de sport in het algemeen en in het bijzonder voor de sport in onze gemeente. Ook zal er weer een grote verloting worden voor een nog nader bekend te maken goed doel.

Een deskundige jury bepaalt uiteindelijk welke genomineerden op het sportgala in Fletcher Hotel Emmen in de spotlights zullen staan. Het sportgala dat ook deze keer weer live op het kanaal van ZO 34 te volgen. Naast het sportieve gedeelte met de verschillende verkiezingen is er ook tijd ingeruimd voor entertainment met onder anderen het duo Helemaal Hollands en zangeres Hannah Mae uit Weerdinge met begeleiding van gitarist Mark Kiers uit Klazienaveen.

Ook zal er weer een spetterende openingsact zijn om 20.00 uur, maar dat blijft een geheim en de avond zal muzikaal worden afgesloten met een after party met o.a DJ Rooie Rienes. Het sportgala is ook deze keer weer dankzij de vele sponsoren en adverteerders gratis toegangkelijk te bezoeken. Er zijn alleen zitplaatsen en voor belangstellenden en supporters van de genomineerden gaat de zaal om 19.00 uur open.


Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda