SPORTVERKIEZING Emmen

20e Sportverkiezing Gemeente Emmen

EMMEN - Op dinsdag 7 februari 2023, staat in Atlas Theater in Emmen voor de 20e keer de jaarlijkse “SPORTVERKIEZING GEMEENTE EMMEN” op het programma. Na een noodgedwongen uitstel in 2021 en 2022 hebben wij eindelijk de voorbereidingen voor dit Emmer sportfestijn weer kunnen starten. De organisatie vraagt de sportverenigingen binnen de gemeente Emmen om medewerking bij de tot stand komen van de lijsten met genomineerden voor de sportvrouw, sportman, sporttalent, sportploeg en sportvrijwilliger en stimulansprijs
Reageer!

Sportverkiezing van de gemeente Emmen opnieuw uitgesteld

EMMEN – Het was voor organisator Bennie Wolbers geen gemakkelijke beslissing, maar toen de afgelopen week weer de nieuwe RIVM regels bekend werden gemaakt, was er maar één beslissing mogelijk en dat is de sportverkiezing van de Gemeente Emmen voor 2021 voorlopig uit te stellen.
Reageer!

De genomineerden voor de Sportverkiezing van de Gemeente Emmen zijn bekend

EMMEN - Aanstaande zaterdag zal voor de 18e keer de sportverkiezing van de gemeente Emmen plaatsvinden. Uit de vele kampioenen die de gemeente Emmen ook in 2018 weer heeft kunnen begroeten zijn in vijf categorien de beste vijf sporters en zes bij de sportploegen genomineerd. De sportverkiezing in Fletcher Hotels Emmen begint om 20.00 uur precies. De zaal gaat open om 19.00 uur en de toegang is ook nu weer dankzij de sponsoren en adverteerders weer gratis. Er zijn alleen zitplaatsen en Vol is Vol.
Reageer!

18e Sportverkiezing Gemeente Emmen in Fletcher Hotel Emmen

EMMEN - Op zaterdagavond 26 januari 2019, staat in de grote zaal van Fletcher Hotel Emmen voor de 18e keer de jaarlijkse SPORTVERKIEZING GEMEENTE EMMEN op het programma. Na een start via de sportploeg van Radio Emmen is de organisatie van deze verkiezing voor de 15e keer in handen van Sport Pers Bureau Emmen onder aanvoering van Bennie Wolbers.
Reageer!

Kjeld Nuis en Hurry Up sportman en sportploeg van het jaar

EMMEN - Schaatser Kjeld Nuis is op het Sportgala Drenthe gekozen tot sportman van het jaar. De titel Drents sportvrouw van het jaar ging naar schaatster Marije Joling. De handballers van Hurry Up werden gekroond tot beste sportploeg. Het grootste sporttalent werd turnster Iris Groenendijk. De sportverkiezingen werden gehouden in het Atlas-theater in Emmen. De presentatie van de avond was in handen van Marijn de Vries,
Reageer!

Nominaties sportverkiezing 2015 bekend

EMMEN - Na lang en rijp beraad heeft de jury van de sportverkiezing 2015 de nominaties van de beste sporters in 2014 in de verschillende categoriÃ
Reageer!

Dammer Roel Boomstra opnieuw gekroond tot sportman van het jaar in Emmen

EMMEN - In een bomvol Hampashire Hotel werden zateraavond weer de jaarlijkse sportverkieizng van de gemeente Emmen gehouden. Een deskundige jury had het ook dese keer niet gemakkelijk om uiy een groot aantal kampioenen is zes categorien de sporter van 2013 te kiezen. Het lukte uiteindelijk ook nu wel wee en die sporters werden zaterdagavond in het zonnetje gezet. De verkiezing werd muzikaal ondersteund door Willem Barth, Laura Dik en Milan Milano en na afloop tijdens de afterparty door 3xNiks en Evert Wolters. Behalve Willem Barth ook muzikale toppers die gewoon in de gemeente Emmen wonen. Een overzicht van de winnaars ziet er als volgt uit.
Reageer!

Zaterdagavond sportverkiezing gemeente Emmen 2013

EMMEN - De sportverkiezing van de gemeente Emmen wordt gehouden op zaterdag 25 januari 2014. In het Hampshire Hotel Emmen zullen de beste sporters van 2013 in de gemeente Emmen worden gehuldigd. Zeven categorieën met elk vijf genomineerden zullen op het podium verschijnen. Die jury zal bekend maken wie de sportman, sportvrouw, sporttalent, sportvrijwilliger, sportploeg, sportvereniging en sporter met een beperking van het jaar zal worden. Ook is er weer een speciale juryprijs voor een persoon of instelling die zich al jaren voor de sport heeft ingezet.
Reageer!

Roel Boomstra en Madelein Meppelink sportman en sportvrouw

EMMEN - Dammer Roel Boomstra is zaterdagavond voor de derde keer op rij uitgeroepen tot sportman van de gemeente Emmen. Bij de dames ging deze keer de titel naar beachvolleybalster Madelein Meppelink. Bij de sporttalenten ging zemster Sandra Hofstra met de titel aan de haal. OBS De Lisdodde werd tijdens deze 12e editie van de sportverkiezing van de gemeente Emmen tot sportploeg van het jaar gekroond. De basisscholieren werden in 2012 op grootse wijze Nederlands Kampioen Schoolvoetbal.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda