Roel Boomstra en Madelein Meppelink sportman en sportvrouw

EMMEN - Dammer Roel Boomstra is zaterdagavond voor de derde keer op rij uitgeroepen tot sportman van de gemeente Emmen. Bij de dames ging deze keer de titel naar beachvolleybalster Madelein Meppelink. Bij de sporttalenten ging zemster Sandra Hofstra met de titel aan de haal. OBS De Lisdodde werd tijdens deze 12e editie van de sportverkiezing van de gemeente Emmen tot sportploeg van het jaar gekroond. De basisscholieren werden in 2012 op grootse wijze Nederlands Kampioen Schoolvoetbal.

In het Hampshire Hotel Emmen werden in totaal zeven categorieën de sporters van het jaar in het zonnetje gezet. De vrijwilliger van het jaar werd Berend Keuter van de voetbalvereniging SVBO en bij de vereniging werden Honk en Softbalvereniging Bedrocks uitgeroepen tot vereniging van het jaar.

Voor het eerst werd bij de sportverkiezing van de gemeente Emmen ook de categorie sporter met een beperking aan het programma toegevoegd en Wheeler Henk Schuiling werd uiteindelijk gekozen als sporter van het jaar. 

De 12e editie van de Sporterverkiezing van de Gemeente Emmen in Hampshire Hotel waar tussen de catergoerien door optredens waren van Mary Jane, Silvia Swart en Dennie Christiaan, werd door 750 belangstellenden bezocht en was ook live op RTV Emmen te volgen.

Alle winnaars samen op een plaatje. (Zie ook het fotoboek)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda