Avondverdaagse Coevorden overtreft die van voorgaande jaren.

COEVORDEN - De deelname aan de jaarlijkse avondwandelvierdaagse overtreft die van voorgaande jaren.

Het evenement van Wandelvereniging Tuindorp trok vorig jaar 1014 wandelaars, vanavond gingen er minstens zoveel op pad. Morgenavond is het definitieve aantal wandelaars bekend.

De officiële start is op dinsdag 3 juni. Vanavond wa voor de deelnemers, die op één van de andere vier dagen niet kunnen of een rustdag willen hebben. De afstanden zijn 5 kilometer (ook geschikt voor rolstoelen, buggy's en rollators) en 10 kilometer. Deelname is zowel individueel als in groepen (minimaal negen personen) mogelijk. Deelnemers voor één avond zijn ook welkom. Deelname aan de vierdaagse kost voor groepen 3 euro p.p. en voor individuele deelnemers 3,50 euro p.p.

De start vanaf de kantine van korfbalvereniging Korvesta op sportpark De Pampert is tot en met donderdag om 118.15 uur. Op vrijdag is de start van de 10 km om 18.00 uur en voor de 5 km om 18.45 uur.

De gezamenlijke intocht van de Markt naar De Pampert begint om 20.00 uur. Muziekvereniging Excelsior uit Oosterhesselen en muziekvereniging De Bazuin uit Schoonebeek verlenen medewerking. De wandelaars krijgen van maandag tot en met donderdag onderweg traktaties van Coop, Albert
Heijn, C1000 en Jumbo.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda