Rabobank Emmen- Coevorden en ATLAS Theater: ‘partners in cultuur’

Rabobank en ATLAS zetten samenwerking voort Het ATLAS Theater en Rabobank Emmen - Coevorden hebben sinds enkele jaren een succesvolle samenwerking Tot aan 2020 draagt de grote zaal van het ATLAS Theater dan ook de naam ‘Rabo Zaal’. De samenwerking kenmerkt zich door de woorden verbinding en versterking. Samen de regio versterken


De bank wil de samenwerking met het ATLAS Theater voortzetten om de regio maatschappelijk, cultureel en educatief te versterken. De bijdrage van de Rabobank kan het ATLAS Theater goed gebruiken. ‘De aankomende jaren wil het ATLAS nog meer dan voorheen de verbinding met Emmen en de regio opzoeken. De ambities op dat vlak combineren perfect met de ambities van een regionaal sterk georiënteerde bank als de Rabobank. Met hun bijdrage en inzet kunnen we mooie dingen doen voor Emmen en haar inwoners,’ aldus Machteld van der Werf, directeur van het ATLAS Theater.

Win- win situatie
Chéry Wortelboer, directievoorzitter van Rabobank Emmen- Coevorden, is blij het ATLAS te kunnen steunen in haar doelstellingen en is zeer enthousiast over de invulling van de vernieuwde samenwerking: ‘Wij zijn een maatschappelijke bank die middenin de samenleving staat. Cultuur en educatie is voor Emmen en omgeving belangrijk. Samen bereik je meer dan alleen, als lokaal gewortelde bank ondersteunen wij partijen die de regio versterken. ATLAS is hier een prachtig voorbeeld van. Voor ons gaat de samenwerking verder dan een donatie, we gaan een partnership met elkaar aan die ook de bank promotionele mogelijkheden biedt.


Chéry Wortelboer en Machteld van der Werf na het tekenen van de samenwerkingsovereenkomst

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda