Ben Kwijt verrast het Griendtsveenpark

ERICA - Al vele jaren ondersteund de directeur Henk de Rade van Ben Kwijt, het Griendtsveenpark met geld of goederen. Dat is zeer welkom, want het valt niet mee om een park dat al 33 jaar bestaat en in stand wordt gehouden door vrijwilligers en voor iedereen gratis toegankelijk is. Sinds een klein jaartje staat er een prachtig paviljoen op het park waar de bezoeker kan genieten van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers.


Terwijl de kinderen veilig kunnen spelen. Een paar dagen geleden belde projectleider Harrie Harm van Ben Kwijt met Andre Blaauwgeers voorzitter van het Griendtsveenpark met de mededeling dat hij namens Ben kwijt enkele broedmachines wilde aanbieden . Toen was snel de link naar de kinderboerderij de Noaberhoeve in Erica gelegd. Natuurlijk wilde zij ook wel jonge kuikens uit een eigen broedmachine. Altijd leuk voor de bezoekers.

Ondertussen zult u denken wat of wie is nu toch Ben Kwijt? Het is een instantie die voor de Gemeente aan de burgers de mogelijkheid biedt verloren of gevonden voorwerpen te melden, via een website, of aan een balie van een servicepunt. Zo gebeurde het dat in de afgelopen week Harrie Harms en Marnix ’t Hemme van Ben Kwijt het Griendtsveenpark en aan de Naoberhoeve een waardevolle broedmachine kwamen overhandigen.

Deze werden gelijk gevuld met eieren die hopelijk bevrucht zijn, dan kunt u over 21 dagen het resultaat in de parken komen bekijken.


v.l.n.r: nemen Andre Blaauwgeers en Jan Wessel Weide de broedmachine in ontvangst van Harrie Harms, terwijl Guus Helmich en Joke Kluit de machine kregen overhandigd door Marnix ‘T Hemme. (foto Heintje Wolbers)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda