ALGEMEEN

American Aquarium eredivisie altcountry

AMEN - Ze waren in 2014 al eens in De Amer en op maandag 22 oktober zijn ze er weer. Sinds die tijd is er veel gebeurd met American Aquarium. Gelukkig waren het positieve ontwikkelingen, zoals het succes van het album Wolves, dat in 2017 werd geboren. Het betekende de doorbraak voor American Aquarium en daar was de band hard aan toe. In juni van dit jaar verscheen het nieuwe album Things Change.
Reageer!

Slapen als een vorst bij Bosma Bedden in Emmen

EMMEN - Slapen als een vorst is niet voor iedereen weggelegd. Maar slapen op een bed waarop ook de leden van het koninklijk huis van Engeland liggen is nu ook mogelijk in Drenthe. Bosma Bedden in Emmen heeft namelijk als enige in Drenthe de exclusieve rechten verkregen van het Engelse beddenmerk Hypnos. Koninklijk slapen kan nu dus echt.
Reageer!

Kinderen hebben topdag bij NHL Stenden Emmen

EMMEN - Tijdens het Weekend van de Wetenschap waren de deuren geopend voor jong en oud. Afgelopen zaterdag waren de kinderen iets jonger dan ze normaal gewend zijn bij NHL Stenden Hogeschool in Emmen. De hogeschool opende namelijk haar deuren voor het publiek tijdens het Weekend van de Wetenschap waar ruim 250 bezoekers op afkwamen.
Reageer!

Energiemarkt in Emmerhout

EMMEN - De Energiemarkt op zaterdag 29 september in het winkelcentrum van Emmerhout zal om 10.00 uur officieel geopend worden door René van der Weide, wethouder van o.a. Duurzaamheid en Energie. De Energiemarkt wordt georganiseerd door de Expeditie Emmerhout EnergieNeutraal. Naast de opening van de markt zal van der Weide ook de website emmerhoutenergieneutraal.nl officeel lanceren. De website is bedoeld om wijkbewoners te informeren over het project en de mogelijkheden van besparen en opwekken van energie.
Reageer!

Geslaagde open dag Brandweer Emmen en Veiligheidszorg Drenthe

EMMEN – Afgelopen zaterdag was het weer gezellig druk tijdens de jaarlijkse open dag van de Brandweer Emmen en Veiligheidszorg Drenthe aan de Nijbracht te Emmen. De personenbusjes van de brandweer reden af en aan om de vele honderden bezoekers van en naar de omliggende parkeerplaatsen te vervoeren.
Reageer!

Start sloop van het middenblok De Pallert in Schoonbeek

SCHOONEBEEK - Werkgroep Centrum Schoonebeek werkt samen met inwoners en winkeliers aan een mooier centrum. Het is zover! Het middenblok op De Pallert wordt gesloopt. Wethouder Rene van der Weide verricht zaterdag 29 september om 11.00 uur het officiele startschot voor de sloop. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.
Reageer!

Verdiende nederlaag voor SVV ‘04

DALEN - In de uitwedstrijd van SVV’04 tegen Dalen waren de Schoonebekers niet bij de les. Al in het begin van de wedstrijd werd er weifelend gespeeld. Dalen profiteerde hier gelijk optimaal van en binnen10 minuten was de stand 2-0 door doelpunten van Jeffrey Snijder enThijmen Venhorst. In de 20e minuut scoorde Rick Piek uit een voorzet van Jessie Rotmensen voor SVV”04.
Reageer!

Geslaagde en opbeurende thema-avond lokaal FNV Midden-Drenthe.

BEILEN - Het gebeurt niet vaak dat een bekende journalist als Sander Heijne naar Midden-Drenthe komt. Op uitnodiging van Lokaal FNV Midden-Drenthe gaf hij op woensdag 19 september jl. in zaal Muller in Beilen, aan de hand van zijn boek Er zijn nog 17 miljoen wachtenden voor u, een lezing over de mislukte marktwerking in Nederland. Losjes schudde Heijne voorbeelden van misstanden uit de mouw vanuit de zorg, het spoor, de postbezorging, het onderwijs, het streekvervoer en kinderopvang.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda