ALGEMEEN

RegioBank Drentse Fiets4Daagse blikt terug op een zonnige 53e editie

EMMEN - De organisatie van de Drentse Fiets4Daagse kan met tevredenheid terugblikken op een warme maar succesvolle editie, met ruim 11.000 deelnemers. De week begon met een opening in verschillende startplaatsen en flink meer inschrijvers dan vorig jaar. Vol goede moed en goed voorbereid gingen de deelnemers dinsdag van start.
Reageer!

Open Dag 2018 FC Emmen

EMMEN - De Open Dag van FC Emmen vindt dit jaar plaats op zondag 15 juli. Tijdens deze Open Dag zal in het stadion De Oude Meerdijk ook de oefenwedstrijd FC Emmen – Drents Verbond All Star Team gespeeld worden.
Reageer!

Bé en Fenny Telkamp 65 jaar een paar

EMMEN - Afgelopen woensdag was het feest in wooncentrum Valkenhof in de Rietlanden want Be en Fenny Telkamp vierden hun 65 jarig huwelijk. Burgemeester Eric van Oosterhout kwam persoonlijk even langs om het paar met deze mijlpaal de feliciteren.
Reageer!

Stichting Carnegie Heldenfonds beloond heldendaden

EMMEN - In de vroege ochtend van 9 september 2017 waren Nathalie Sulman, Derek Sherwin en Doedo Hendriks - teamgenoten van de Stichting Rolstoelbasketbal Emmen - in een aangepaste auto op weg naar het Internationaal Rolstoelbasketbaltournooi in Amersfoort.
Reageer!

Huurdersfederatie niet positief over verduurzaming woningen Lefier

EMMEN - Huurdersfederatie Zuidoost Drenthe blijft huurders die te maken hebben met renovaties naar Nul Op De Meter woningen ondersteunen. Dit is hun reactie naar aanleiding van de protesten van een aantal bewoners van de Mr.J.J Willingestraat en Mr. L. Oldenhuis-Tonckensstraat in Emmermeer, die proberen te voorkomen dat hun woning naar Nul Op De Meter wordt gerenoveerd.
Reageer!

Schrijver Danielle Bakhuis bezoekt Esdal College

EMMEN – Ieder schooljaar komt een bekende Nederlandse jeudboekenschrijver naar het Esdal College locatie Boermarkeweg in Emmen, in het kader van ‘Schrijver op School’. 26 juni vertelt Daniëlle Bakhuis de leerlingen van klas 1 over waarom ze schrijft en wat ze zelf het leukst vindt om te lezen. Tijdens dit bezoek en de voorbereidingen hierop wordt gewerkt aan onderwerpen als mediawijsheid en het verkrijgen van kennis over de schrijver.
Reageer!

Openbare fietsverkoop bij Ben Kwijt op zaterdag 7 juli

EMMEN - Geinteresseerden zijn welkom van 9.00-13.00 in de fietsenloods van Ben Kwijt Prins Hendrikweg 10. Bij de verkoop worden plmin 130 heren,dames en kinderfietsen aangeboden. Er kan niet gepind worden, betaling a contant. www.benkwijt.nl
Reageer!

Gemeente helpt inwoners bij nieuwe start buurtvereniging Bargermeer-Meerveld

EMMEN - De gemeente Emmen gaat inwoners uit de wijk Bargermeer-Meerveld helpen om een nieuwe start te maken met een buurtvereniging, die een breed draagvlak heeft onder de inwoners. Dat is de uitkomst van een gesprek tussen burgemeester Eric van Oosterhout en de interim-voorzitter van de buurtvereniging.
Reageer!

13 SVBO leden slagen voor reanimatie en AED cursus

BARGER OOSTERVELD – Donderdasavond ontvingen 13 leden van de vv SVBO een diploma overhandigd na een geslaagde cursus reanimatie en bediening AED apparaat. De cursus werd gegeven door Frits Oldenhuis (secretaris) en Mini Koek (instructeur) van de EHBO afdeling Barger Oosterveld.
Reageer!

WILDLANDS krijgt heeft informatieborden

EMMEN - WILDLANDS is maandag begonnen met het plaatsen van nieuwe informatieborden in de drie bestaande klimaatwerelden Jungola, Serenga en Nortica plaatsen. Op deze borden staat dierinformatie en informatie over de gebieden en verhaallijnen. De komende week zullen nog meer borden worden geplaatst
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda