Internationaal Vliegerfestival Emmen

EMMEN - Van 16 augustus t/m 18 augustus 2019 bindt bij de Grote Rietplas in Emmen weer een groot vliegerfestival plaats. Vliegers in allerlei vormen zijn te bewonderen tijdens de 31e editie van het Internationaal Vliegerfestival te Emmen. Hoogtepunten zijn de Mirakel Avond op zaterdagavond met veel bijzondere verlichting, ufo's boven Emmen.


Op vrijdag- en zaterdagavond laten we het water van de rietplas weerspiegelen met een bijzondere vuur show, en we willen deze dagen een hoogte record verbeteren 1000 m. Heel veel doorlopende demonstraties, optredens, vliegerschool, grote tentoonstelling, vele kunstenaars met veel windprojecten en diverse workshops,en een heuse vliegerwinkel. Vrijdagavond Country en zaterdagavond Ierse music.


Complete kunst route zowel op als aan de waterkant, dingen die alle maal met wind te maken hebben, en dan onze super complete Plaza, waar je lekker kunt genieten van alle bijzondere dingen en de rust, en gebruik kunt maten van onze eigen super catering.


Nieuw: een demonstratie van Discgolf op een speciaal parcours. Kortom, een groot familie festival waar veel is te beleven.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda

Laatste nieuws
 
agenda emmen
Mee®doen Schoonebeek, het is mooi geweest!
za 23 okt 2021 om 16:00
Shadow band Shadowski en Klaas Hummel in CH50+
zo 24 okt 2021 om 14:30
Meer mensen met een beperking politiek actief in Drenthe
do 28 okt 2021 om 16:30