EVENEMENTEN

Dierenbescherming neemt cheque in ontvangst.

EMMEN – Onlangs werd een cheque overhandigd aan de Dierenbescherming ZO Drenthe. Initiatiefneemster Monique Stratingh runt de winkel mijnTafel in Emmen bij de ingang van het overdekte winkelcentrum.
Reageer!

Opentuinendagen

EMMEN - Heem en groentetuin De Looackerhof, Looackers29A in Emmen doet mee aan de opentuinendagen 8 en 9 juli. Iedereen is vanaf 10.30-17.30 van harte welkom.
Reageer!

Sister Sitster geven tuinconcert in Emmer-Compascuum

EMMER-COMPASCUUM - Sister Sister, Ellen Pels en Hannah Schoonbeek geven op 24 juni een tuinconcert in Emmer-Compascuum. De artiesten zullen tijdens het tuinconcert hun nummers akoestisch te gehore brengen.
Reageer!

Midzomernacht festival in Nieuw Amsterdam

NIEUW AMSTERDAM - Voor de 21e keer is de Stichting Midzomernacht erin geslaagd een geweldig programma samen te stellen. Het Midzomernachtfestival is dit jaar, zoals ieder jaar traditioneel op de derde vrijdag in juni, op vrijdag 20 juni.
Reageer!

Grootse intocht deelnemers Avondwandel4daagse Emmen

EMMEN – Maar liefst 1600 deelnemers gingen afgelopen maandag van start voor de 72e Avond 4 Daagse van Emmen. Vanavond, vrijdagavond vond op grootse wijze de intocht plaats na vier dagen wandelen en veel gezang door de omgeving van Emmen, via een route van 5 of 10km door de bossen en op de paden in de verschillende wijken.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda