Veel belangstelling voor modeshow Emmer ondernemers in Hotel Emmen

EMMEN – Afgelopen donderdagavond werd in Van der Valk Hotel Emmen een grote modeshow georganiseerd door Dames de Vries in samenwerking met Albert Mannenmode, Ballij Schoenen, Bij Maarten oogmode en Finesse Bodywear en Trix Hoeden.


Op de catwalk, die omringd werd door maar liefst 310 belangstellenden, werden door mannelijke en vrouwelijke modellen de nieuwe creaties getoond, waarin vooral de kleuren rood en blauw de komende wintermaanden een dominante rol zullen krijgen. Gezien de reacties van het publiek werden deze nieuwe creaties ook goed ontvangen.

Als rode draad in deze modeshow was er ook een verloting met als inzet veel geld inzamelen voor het Bio Vakantieoord. Een vakantiepark waar gezinnen met een handicap kunnen genieten van een mooie vakantie en waar de beperking niet lijdend is. Een plek waar ook de ouders elkaar ontmoeten, elkaars ervaringen delen en daardoor ook vriendschappen ontstaan. Uiteindelijk leverde de verloting het mooie bedrag van ruim 2600 euro op.

Dat deze modeshow en verloting voor het goede doel uiteindelijk is geslaagd, was vooral mogelijk dankzij de spontane medewerking van Bakker Bart, Van der Valk Hotel Emmen, ICI Paris XL en fotograaf Robert Smit van Epic4U en de muzikale bijdrage van de Emmer zanger Erik van Klinken. De mannelijke en vrouwelijk modellen zorgden voor een professionele presentatie van de nieuwe herfst en wintermode tijdens de modeshow van de Dames de Vries.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda

Laatste nieuws
 
agenda emmen
Mee®doen Schoonebeek, het is mooi geweest!
za 23 okt 2021 om 16:00
Shadow band Shadowski en Klaas Hummel in CH50+
zo 24 okt 2021 om 14:30
Meer mensen met een beperking politiek actief in Drenthe
do 28 okt 2021 om 16:30