GOEDE DOELEN

Bridgedrive in Hotel ten Cate voor goede doelen

EMMEN - Bijzonder trots zijn we dat Bridgeschool Drenthe Dinsdag 30 mei 2017, voor de tweede keer, een bridgedrive organiseert in Hotel ten Cate (Emmen). Het gehele inleggeld komt ten goede aan KWF kankerbestrijding (vrije giften worden op prijs gesteld).
Reageer!

Julia Vos doneert haar haar voor zieke kind

BARGER OOSTERVELD - Vanaf haar derde levensjaar had de 7-jarige Julia Vos uit Barger Oosterveld lang haar. Los wapperend, als paardenstaart of in de vlecht. Lang haar waar zij altijd trots op was, maar toen ze begin dit jaar op de televisie een programma over het doneren van haar voor een goed doel van de Stichting Haar.
Reageer!

Lionsclub Emmen houdt Kringloopmarkt voor goed doel

EMMEN - Op zaterdag 1 april aanstaande(is geen 1 april mop) wordt in de voormalige showroom van garage Vugteveen in Nieuw Amsterdam van 09.00 tot 16.00 uur een grote Kringloopmarkt gehouden. De opbrengst hiervan komt ten goede aan de goede doelen die de Lionsclub Emmen jaarlijks ondersteund.
Reageer!

Opbrengst Glazen Huis Emmen bijna 23000 euro

EMMEN - Met de actie Glazen Huis in Emmen is dit jaar in drie dagen tijd 22.706,18 euro opgehaald. De nieuwe streek omroep ZO!34 die is ontstaan na een fusie tussen RTV Emmen en Radio Loco in Coevorden organiseerden de actie dit jaar voor de vijfde keer, in navolging van de landelijke actie Serious Request van 3FM.
Reageer!

Jeugdcultuurfonds van start in de gemeente Emmen

EMMEN - Emmense kinderen uit gezinnen met een laag inkomen, kunnen voortaan gebruik maken van het Jeugdcultuurfonds. Op 11 december overhandigde Chéry Wortelboer, directeur van Rabobank Emmen, namens de Rabobank Foundation een cheque van € 10.000,- aan Frits Alberts, voorzitter Jeugd Sport- en Cultuur Fonds Drenthe.
Reageer!

Cascaderun reikt cheque uit aan Stichting JET

HOOGEVEEN - Bestuursleden Marcel Lip en Hermi Hurkmans hebben namens de Hoogeveense Cascaderun een cheque van 3000 euro uitgereikt aan Inge van de Beld en Dina van Linge van Stichting JET.
Reageer!

Stan en Thijs bezoeken FC Emmen voor Wensstichting Drenthe

EMMEN - Op zaterdag 22 oktober 2016 kwamen Marjolein en Petra van de Wensstichting Drenthe bij ons aan de deur. Om 13:30 uur kwam er plotseling met luide sirene een brandweerauto aan en stopte voor ons huis.Stan en Thijs waren erg verrast.Zij mochten de brandweerauto van binnen en buiten bekijken en vragen stellen aan Nick ,Stephan en Machiel.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda