AMSTERDAM STAFF BAND LEGER DES HEILS BEZOEKT EMMEN

EMMEN - In het weekend van 28 en 29 oktober komt de Amsterdam Staff Band (ASB) naar Emmen. En als het weer een beetje meezit kunt u ze zomaar in het centrum van Emmen tegenkomen. De ASB, die behoort tot e?e?n van de beste Brassbands van Nederland, is samengesteld uit de allerbeste Leger des Heils muzikanten, en staat onder leiding van Olaf Ritman.


Vanuit het hele land, van Harlingen tot Treebeek en van Emmen tot Goes, komen de ca. 35 leden iedere dinsdag bij elkaar in Almere voor hun repetitie met het doel om iedere maand ergens in het land hun heilsboodschap op muzikale wijze te vertolken. Daarnaast gaan zij ook regelmatig op tournee naar het buitenland, want ook daar heeft de ASB inmiddels grote naamsbekendheid opgebouwd. Het laatste weekend van oktober luiden zij in Emmen de wintertijd in met concerten op verschillende locaties.

Op ZATERDAG 28 oktober wordt het weekend geopend met een mars die om 14.30 uur begint bij de Leger des Heils locatie aan de van Schaikweg 42. Al musicerend marcheert de band dan via de Wilhelminastraat naar de Hoofdstraat waar ze vanaf 15.00 uur, naast de HEMA een openluchtconcert zullen geven. Een uur later marcheren zij dan weer langs dezelfde route terug naar het Leger des Heils gebouw.


Diezelfde avond zal de ASB, samen met ‘United4One’, meewerken aan een groot Najaarsconcert in De Opgang, Mantingerbrink 199 Emmen. United4One bestaat uit vier zangeressen die muzikaal worden ondersteund. Naast hun liefde voor muziek delen ze de liefde voor God, en vinden het geweldig om van Hem te getuigen door de muziek. Dit concert begint om 19.30 uur en de toegang is VRIJ!ZONDAG 29 oktober zal er een samenkomst zijn in de Kapel Kerk, Kapelstraat 63 Emmen. De dienst begint om 10.00 uur en de band verleent ook daar haar medewerking. Iedereen is van harte welkom, de toegang vrij. (wel even rekening houden met het verzetten van de klok i.v.m. de Wintertijd).

Tot slot zal de band om 14.15 uur de bewoners van de Holdert, aan de Hondsrugweg 101 trakteren op een middagconcert van een uurtje.

De ASB, en het Leger des Heils GidB Korps Emmen hopen en bidden dat in dit weekend in heel Emmen iets van Gods liefde mag doorklinken in de prachtige muziek van deze band.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda