KONINKLIJKE ONDERSCHEIDINGEN

Uitreiking Koninklijke onderscheiding 2016

EMMEN - Ter gelegenheid van de Algemene Gelegenheid 2016 (de zogenaamde lintjesregen ter gelegenheid van de viering van de verjaardag van Z.M. de Koning) reikte burgemeester Bijl vanmorgen in de Grote Kerk in Emmen aan onderstaande personen een Koninklijke onderscheiding uit.
Reageer!

Inwoners Valthe Koninklijk onderscheiden

EXLOO - Aaltje Hermelink-Koops en Jans Fuller uit Valthe zijn vrijdag Koninklijk onderscheiden. Beiden zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Dit gebeurde bij Diner-Café Bussemaker in Exloo. Wethouder Albert Trip van de gemeente Borger-Odoorn heeft ze de bijbehorende versierselen opgespeld.
Reageer!

Uitreiking Koninklijke onderscheidingen 2015

EMMEN - Ter gelegenheid van de Algemene Gelegenheid 2015 (de z.g. lintjesregen ter gelegenheid van de viering van de verjaardag van Z.M. de Koning), reikte burgemeester Bijl vanmorgen aan onderstaande personen een Koninklijke onderscheiding uit. De bijeenkomst vindt plaats in de Grote Kerk in Emmen.
Reageer!

Koninklijke onderscheidingen voor Statenleden

ASSEN - Koninklijke onderscheidingen bij afscheid Provinciale Staten 2011-2015 Woensdag 25 maart heeft de provincie afscheid genomen van de Statenleden die niet terugkeren in de nieuwe bestuursperiode van Provinciale Staten.
Reageer!

Koninklijke onderscheiding voor Johnnie Herbers

SCHOONEBEEK - Op zaterdag 19 juli 2014 reikt Cees Bijl, burgemeester van de gemeente Emmen, een Koninklijke onderscheiding uit aan de heer J.A. (Johnnie) Herbers. Deze uitreiking vindt vanmorgen plaats tijdens het slotfeest van het 200-jarig bestaat van Nieuw-Schoonebeek, Europaweg 143 te Nieuw-Schoonebeek.
Reageer!

Uitreiking Koninklijke onderscheiding

EMMER COMPASCUUM - Op zaterdag 17 mei reikte burgemeester Bijl een Koninklijke onderscheiding uit aan mevrouw Dinie Nieman-Drenth en de heer Harm Joling. De uitreiking vindt plaats om 09.30 uur, tijdens de rommelmarkt van de Protestantse Gemeente Emmer-Compascuum, die dit jaar haar 40 jarig bestaan viert. Locatie van de uitreiking is de Protestantse Kerk, Runde ZZ 108 in Emmer-Compascuum.
Reageer!

Uitreiking Koninklijke onderscheidingen 2014

EMMEN - Ter gelegenheid van de Algemene Gelegenheid 2014 (de z.g. lintjesregen ter gelegenheid van de viering van de verjaardag van Z.M. de Koning), reikt burgemeester Bijl op vrijdag 25 april 2014 om 10.30 uur aan onderstaande personen een Koninklijke onderscheiding uit. De bijeenkomst vindt plaats in de Grote Kerk in Emmen. (LON staat voor Lid in de Orde van Oranje-Nassau en RON voor Ridder in de Orde van Oranje-Nassau).
Reageer!

Koninklijke onderscheiding voor huisarts Harry Groenwold

NIEUW AMSTERDAM - Vanavond heeft loco-burgemeester Mariet Thalens-Kolker een Koninklijke onderscheiding uit gereikt aan de heer drs. Harry Groenwold. De uitreiking vond plaats tijdens het afscheidssymposium ‘De Huisarts van de toekomst’, dat georganiseerd wordt ter gelegenheid van het afscheid van de heer Groenwold als huisarts. Locatie van de uitreiking is Hotel Restaurant Van der Valk Emmen, Verlengde Herendijk 50 te Nieuw-Amsterdam.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda