KONINKLIJKE ONDERSCHEIDINGEN

Koninklijke Onderscheiding voor Mevrouw Haaksema

EMMEN - Burgemeester Eric van Oosterhout reikte op vrijdag 8 november om 19.30 uur de Koninklijke Onderscheiding als Lid in de Orde van Oranje Nassau uit aan mevrouw Joke Haaksema-Selles (70 jaar). Hij deed dat in woon-zorg- en expertisecentrum De Horst.
Reageer!

15 personen lid in de Orde van Oranje Nassau in Emmen

EMMEN - Vanmorgen zijn in de Grote Kerk in Emmen weer de jaarlijkse lintjes uitgereikt. Burgemeester Eric van Oosterhout had de eer om namen de Koning 15 personen te verrassen met een Koninklijke onderscheiding voor hun inzet en werk als vrijwilliger.
Reageer!

Lintjesregen Gemeente Emmen

EMMEN - Vandaag werden weer onder valse voorwenselen dertien Emmenaren naar de Grote Kerk in Emmen gelokt om een Koninklijke onderscheiding opgespeld te krijgen. Burgemeester Eric van Oosterhout van Emmen had natuurlijk de eer om deze onderscheidingen namens de koning op te spelden.Voordat hij overging tot het opspelden van de lintjes sprak hij de dertien decorandes en hun begeleiding toe:
Reageer!

Koninklijke onderscheiding voor Abel jagersma

EMMEN - Abel Jagersma ontvangt Koninklijke Onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau Op donderdag 15 maart 2018 om 20.45 uur reikt burgemeester Bert Bouwmeester van de gemeente Coevorden een Koninklijke Onderscheiding (Lid in de Orde van Oranje-Nassau) uit aan de heer Abel Jagersma, geboren op 25 maart 1947 en wonende in Noord-Sleen.
Reageer!

Koninklijke onderscheiding voor Roelof Hoving uit Exloo

VALTHE - Op zaterdag 14 oktober 2017 heeft burgemeester Jan Seton tijdens het 20 jarig bestaan van de Historische Vereniging Carspel Oderen een Koninklijke onderscheiding uitgereikt. De heer Roelof Hoving uit Exloo is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Burgemeester Seton heeft hem de bijbehorende versierselen opgespeld.
Reageer!

Koninklijke Onderscheiding voor mevrouw Klifman-Kooistra

EMMEN - Mevrouw Grietje Klifman – Kooistra (82) uit Emmen heeft vandaag een Koninklijke Onderscheiding ontvangen. Mevrouw Klifman werd naar De Marke in Angelslo gelokt ter ere van haar 40-jarig jubileum als vrijwilligster bij de begeleidingscommissie ouderen van dienstencentrum De Marke. Tot haar grote verrassing kwam locoburgemeester Robert Kleine naar haar receptie om haar te benoemen tot lid in de Orde van Oranje Nassau.
Reageer!

Lintje voor echtpaar uit Valthe

VALTHE - Burgemeester Jan Seton van de gemeente Borger-Odoorn heeft woensdag tijdens de lintjesregen een Koninklijke onderscheidingen uitgereikt aan het echtpaar Leffert en Geertje Nijboer-Kort uit Valthe.
Reageer!

Uitreiking Koninklijke onderscheidingen 2017

EMMEN - Ter gelegenheid van de Algemene Gelegenheid 2017, de lintjesregen ter gelegenheid van de viering van de verjaardag van Z.M. de Koning, reikte burgemeester Eric van Oosterhout vanmorgen aan acht personen een Koninklijke onderscheiding uit. De bijeenkomst vond plaats in de Grote Kerk in Emmen.(LON staat voor Lid in de Orde van Oranje-Nassau en RON voor Ridder in de Orde van Oranje-Nassau).
Reageer!

Uitreiking Koninklijke onderscheiding 2016

EMMEN - Ter gelegenheid van de Algemene Gelegenheid 2016 (de zogenaamde lintjesregen ter gelegenheid van de viering van de verjaardag van Z.M. de Koning) reikte burgemeester Bijl vanmorgen in de Grote Kerk in Emmen aan onderstaande personen een Koninklijke onderscheiding uit.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda