SINTERKLAAS ACTIVITEITEN

Sinterklaas waarlijk onthaald in Zwartemeer

ZWARTEMEER – Afgelopen zaterdagmiddag werd dit jaar gezien alle coronaperikelen op een beetje sobere wij gehouden. Dit keer kwam de Sint niet met de gebruikelijke pakjesboot maar met bekende motortrike van de plaatselijke motorclub Black Eagle. Vooraf gegaan door een huifkar met daarin de Pieten, waar de kinderen hun tekeningen af konden geven. Tevens deelden de Pieten in plaats van strooien nu zakjes uit aan de kinderen met daarin pepernoten.
Reageer!

Sinterklaas Emmen - Koopzondag 28 november.

EMMEN - Hoor wie shopt daar........ ? Pakjesdag komt steeds dichterbij , daarom helpen de winkels in Emmen de Sint een handje mee! Zaterdag 27 en Zondag 28 november zijn de winkels geopend en is er gezellige muziek in het centrum te horen van De Pietenbende uit Odoorn en Pietenband Exelsior uit Oosterhesselen. De winkels zijn er klaar voor en pakken de cadeautjes graag voor u in. Dus neem de verlanglijstjes mee en kom lekker winkelen in Emmen.
Reageer!

Wederom Sinthuis in Klazienaveen

KLAZIENAVEEN – Na het overweldigende succes van het drukbezochte Sinthuis in Klazienaveen 2015, is de organisatie alweer druk in de weer met de voorbereidingen, maar vooral met het zoeken naar een nieuw onderkomen. Dit moest wel gezien de drukte die het de vorige editie opleverde. Daarnaast is het een tijdrovende en organisatorische operatie om het Kinderdagverblijf 'De Wiebelboot' in Klazienaveen, 2 weekenden om te bouwen van KDV tot Sinthuis en visa versa.
Reageer!

Sinterklaas ook dit jaar weer op Erica

ERICA - De Sinterklaas intocht te Erica zal plaatsvinden op zaterdag 21 November aanstaande. Sinterklaas en zijn pieten zullen rond 13.00 uur met paard en wagen vertrekken bij de RK-Kerk aan de Kerkweg. Na een rondrit door het dorp hopen ze rond 13.30 uur aan te komen in het Centrum van Erica, op de parkeerplaats van de Coop.
Reageer!

Landelijke Sinterklaas intocht eindelijk naar Drenthe

ASSEN - Slapeloze nachten heeft hij er van gehad. Commissaris van de Koning Jacques Tichelaar kon het niet verkroppen dat de intocht van Sinterklaas nog nooit in Drenthe heeft plaatsgevonden. Tot zijn grote blijdschap komt daar nu verandering in.
Reageer!

Kazak Ded Moroz te gast bij Sinterklaas

EMMEN - In het Sinterklaashuis was zaterdagmiddag als hoogheilig gast uit Rusland St Peterburg de Kazak Ded Moroz op bezoek. Hij is een sprookje personage, maar ook een evenbeeld van Sint Nikolas voor Russische mensen. Hij is naar Emmen gekomen om kennis te maken met Sinterklaas.
Reageer!

Demogroepen UNIDO aanwezig bij intocht Sint in Emmercompascuum

EMMER COMPASCUUM - De Sint en zijn Pieten worden morgenmiddag hartelijk onthaald in Emmercompascuum. Hij komt per boot aan bij de muziekkoepel. Burgemeester Bijl zal de Sint verwelkomen. De Sint zal de winnaars van de kleurwedstrijd bekend maken.
Reageer!

Sinterklaas op bezoek in Barger Oosterveld

BARGER OOSTERVELD - .De winkeliersvereniging MiVeBa in Barger Oosterveld organiseert ook dit jaar weer een Sinterklaasactie. Van 17 november t/m 5 december is er een kassabonnenactie bij alle deelnemende winkeliers en horeca.
Reageer!

Sinterklaas reikt prijs voor beste tekening uit

NIEUW WEERDINGE - Maandag 17 november reikt niemand minder dan Sinterklaas de prijzen uit aan de winnaars van de Peace Poster Contest van The Lions International. Alle kinderen van de OBS de Esdoorn in Weerdinge zullen in het dorpshuis Sinterklaas opwachten.Samen met wethouder B. Wilms worden daarna de winnaars bekend gemaakt.
Reageer!

Drukke zaterdag voor Sinterklaas en zijn gevolg

EMMEN - Na zijn intocht een week geleden in het centrum van Emmen en later op de dag in Klazienaveen en Nieuw Amsterdam waren afgelopen zaterdag weer een aantal wijken aan de beurt. Sinterklaas maakte afgelopen zaterdag via een zeer strak schema op uitnodiging van de plaatselijke middenstandsvereniging bezoeken aan de verschillende wijken in de gemeente Emmen. Lees verder hoe deze drukke dag van Sinterklaas is verlopen
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda