Titan kan voorsprong niet vast houden

NIEUW WEERDINGE - Titan kan een 2-0 voorsprong op Germanicus niet vasthouden en verliest uiteindelijk met 4-3. Het beter spelende Titan kwam in de 15e minuut op 1-0 door Ronnie Luiten via een schitterend afstandschot. Vervolgens kregen Idema en Prins nog mogelijkheden om de score uit te bouwen, maar de keeper van Germanicus blijkt nog altijd van topniveau en hij hield zijn doel schoon. n de tweede helft bleek Germanicus niet de aansluitingstreffer te kunnen maken. In de 70e minuut bracht Koops Titan op een 2-0 voorsprong.
Deze stand bleef staan tot de 81e minuut en vanaf dit moment begon een waar schouwspel waar het publiek uit Coevorden enorm van heeft genoten. Na een overtreding ging Peter Lubberink achter de bal staan en schoot deze zuiver in de linker hoek. 2-1. Rick Reins scoorde binnen een minuut de 2-2 en 2-3 binnen.

De euforie op de tribune was enorm, maar de koek was nog niet op. De keeper van Germanicus moest wederom een uitstekende redding verrichten na een goed schot op goal. In de rebound stond Raymond Duitscher op de juiste plaats en zijn schot betekende de 3-3.

In blessuretijd werd Rick Reins binnen de 16-meter onderuit gehaald en scheidsrechter Roosenburg besloot tot een penalty. Lubberink, die goed was ingevallen, bleek over voldoende zelfvertrouwen te beschikken om de penalty rustig in te schieten en de eindscore op 3-4 te laten noteren.