Zwartemeer pakt punt bij ZBC

Zwartemeer pakt punt bij ZBC ZWEELOO ? Via een 1-1 ruststand wist Zwartemeer met 2-2 gelijk te spelen tegen koploper ZBC. Een geduchte tegenstander dus voor Zwartemeer en ZBC had ook het betere van het spel, Zwartemeer wist echter hun sterke aanval goed te beteugelen, maar kwam in de eerste helft een paar keer goed weg. De blessuregolf is bij Zwartemeer weer aangewakkerd zodat meer dan een half elftal geblesserd langs de kant stond. De spelers die in het veld stonden weerden zich echter kranig.
Toch kon Zwartemeer het doel niet schoon houden. Toen Jesper Vaessen een diepe bal gaf en er vervolgens zelf achteraan sprintte wijfelde de verdediging en de keeper. Hierdoor kon Vaessen simpel de 1-0 scoren. Zwartemeer maakte echter snel weer gelijk. Danny Jaspers drong de 16 meter van ZBC binnen waar hij vervolgens door de keeper werd gevloerd. De toegekende strafschop werd door Ronnie Peters verzilverd. 1-1

Na rust kwam Zwartemeer beter in haar spel en was de aanvalslust van ZBC wat getemperd. Tot het moment dat Wouter Biemans een tackle buiten de 16 maakte. De scheidsrechter zag hierin echter een strafschop die door Jan Wassink werd gekeerd. Toen vervolgens met tien man Bas de Jonge de 1-2 maakte hoopte elke Zwartemeer fan op een mooie afsluiting. Zover kwam het echter niet helemaal. ZBC wist alsnog de gelijkmaker te maken. Zwartmeer mocht zich gelukkig prijzen dat het daarbij bleef omdat ZBC nog twee maal de lat raakte. Eindstand uiteindelijk 2-2