Atletiek

Heroïsche marathonstrijd in straten van Klazienaveen

VB atleet Bertus Veenstra brengt Nederlands record halve marathon op zijn naam KLAZIENAVEEN – De keniaan Dickson Kurui is winnaar geworden van de 34e Drenthe Marathon. Door de extreme warmte werd het heroïsche strijd in de straten rondom Klazienaveen. Vanaf de start namen de Keniaan en de debuterende Marokkaan Mohammed Koula heel snel een grote voorsprong op de rest van het deelnemersveld.
Reageer!

Andrea Deelstra bereid jeugd voor op loopfestijn Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - Olympisch marathonloopster Andrea Deelstra was vanmiddag in Klazienaveen aanwezig om een groepje jeugdige deelnemers voor te bereiden op het Loopfestijn Klazienaveen dat aanstaande zondag zal plaatsvinden. De clinic voor basisschoolleerlingen werd gegeven op hardloopbaan De Luna op sportpark De Planeet in Klazienaveen.
Reageer!

Natuurbad Zandpol is weer klaar voor nieuwe zwemseizoen

ZANDPOL - De vrijwilligers van de woensdagmorgenploeg krijgen ook dit voorjaar op de woensdagmorgen weer welkome hulp van leerlingen van de Nieuwe Veste uit Coevorden. Er worden op deze manier allerlei kleine maar ook grotere klussen goed aangepakt
Reageer!

E.A.C. De Sperwers start met Sportrusten

EMMEN - In juni start er weer een nieuwe cyclus van trainen met Sportrusten bij E.A.C. De Sperwers. Ideaal voor hardlopers die zich willen voorbereiden op de halve of hele marathon met slim trainen en rustig ademen. De aftrap van Sportrusten vindt plaats op de atletiekbaan van E.A.C. De Sperwers.
Reageer!

25 jaar Schoolatletiek in Emmen

EMMEN - Van 8 tot en met 18 mei wordt door E.A.C. De Sperwers in samenwerking met het Carmel College voor de 25e keer het schoolatletiekfestijn georganiseerd voor basisschoolleerlingen van Emmen en omstreken. In 1992 werd voor de eerste keer een schoolatletiekfestijn georganiseerd door de Emmer Atletiek Club de Sperwers. Dit jaar wordt een groots jubileum gevierd.
Reageer!

Halve marathon en bedrijvenloop bij De Viersprong

EMMER-COMPASCUUM - De buurtvereniging De Viersprong tekent opnieuw voor de organisatie van een hardloopwedstrijd, die zondag 30 april wordt afgewerkt. Hoofdmoot van het programma is een halve marathon, die om 13.40 uur van start gaat.
Reageer!

Voorinschrijving 34e Drenthe Loopfestijn tot en met 7 mei

KLAZIENAVEEN – De voorinschrijving voor het 34e Drenthe Loopfestijn loopt nog door tot en met 7 mei. Voorinschrijving is mogelijk via de website www.drentheloopfestijn.nl en www.inschrijven.nl Daarna is nainschrijving mogelijk op zaterdag 27 mei tussen 14.00 en 15.30 uur in het Esdal College en op zondag 28 mei tot een half uur voor het betreffende onderdeel, eveneens in het Esdal College.
Reageer!

Halve marathon en bedrijvenloop bij De Viersprong

EMMER COMPASCUUM - De buurtvereniging De Viersprong tekent opnieuw voor de organisatie van een hardloopwedstrijd, die zondag 30 april wordt afgewerkt. Hoofdmoot van het programma is een halve marathon, die om 13.40 uur van start gaat. .
Reageer!

Eline Glas en Wilfred van Holst winnen 4 Mijl van Emmen

EMMEN - Voor de tweede keer werd zondagmiddag in Emmen de 4 Mijl gehouden. 4.000 deelnemers gingen er aan de Oude Delft van start waaronder ook de nieuwe burgemeester van Emmen, Eric van Oosterhout en schaatskampioen Kjeld Nuis.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda