Biljarten / Darten

Kas Langen wint Meester Hoefsloot Bokaal

BARGER OOSTERVELD – In de afgelopen weken werd in De Barnstee naast de gewone competitie door de bc Olde Stee ook weer gestreden om de Meester Hoefsloot Bokaal en Kas langen was dit deze keer oppermachtig. Met slechts één nederlaag tegen Jan Struik behaalde hij 22 punten met een plus van 122 caramboles.
Reageer!

Jan Dekker wint nationale titel darts

NIJKERK - Jan Dekker uit Emmen veroverde zondag de nationale titel darts. In Nijkerk rekende de 24-jarige inwoner van Emmen eenvoudig af met opponent Wesley Harms: het werd 2-0. Door zijn titel heeft hij zich rechtsreeks geplaatst voor de Winmau World Masters en de kwalificatie van Lakeside 2015.
Reageer!

Succesvol weekend voor darter Jan Dekker

PRAAG (TSJE) - De Emmer darter Jan Dekker heeft een uitstekend weekend achter de rug. Zaterdag won de darter in het Tsjechische Praag de Open Tsjechië . Een dag later greep de in Klijndijk geboren darter net naast de hoofdprijs op de Sunparcs Open in België. De Engelsman Alan Norris werd in Praag door Dekker in de kwartfinale verslagen. En vervolgens won hij in de halve eindstrijd van Scott Waites. De sensatie kwam helemaal toen Dekker in de finale afrekende met 5-4 van Tony O'Shea. In BelgiÃ
Reageer!

De Biljart Ballen oktober/november 2014

EMMEN - Editie oktober/november 2014 van gratis biljartkrant De Biljart Ballen is 22 oktober 2014 gedrukt en opgestuurd naar alle KNBB locaties van Nederland. Het is de tweede uitgave van het seizoen 2014-2015. De 24 pagina's bevatten plaatselijk, regionaal en (inter)nationaal nieuws.
Reageer!

Salmon Reyaan wint Zuidenveld Darttoernooi

NIEUW WEERDINGE – In het kader van het Zuidenveld in Nieuw Weerdinge werd zondagmiddag in de grote feesttent een Zuidenveld Darttoernooi gehouden. Er waren 77 deelnemers uit noord-oost Nederland die werden verdeeld over 19 poules. De 19 banen werden beschikbaar gesteld door DC Titan uit Nieuw-Weerdinge en Hobi-Sports uit Zwartemeer. Na de poules gingen de beste 2 (en de beste drie uit de poule van vijf ) door naar de winnaarsronde en de slechtste 2 naar de knock-out verliezersronde.
Reageer!

Biljarters stoten € 7.000,00 bij elkaar tijdens Zwaagstratoernooi.

HOOGEVEEN - Afgelopen zaterdag heeft Burgemeester C. Bijl van de gemeente Emmen in zijn functie als lid van het Comité van Aanbeveling van de Stichting Biljarten voor Goede Doelen vijf Drentse kinderdagverblijven en de Alti band uit Meppel kunnen verrassen met een cheque € 7.000,00.
Reageer!

Finalisten 1e Zwaagstratoernooi bekent.

HOOGEVEEN - Het Zwaagstratoernooi nadert langzaam maar zeker zijn ontknoping. Het toernooi is het grootste biljartevenement in het noorden van ons land. Meer dan 100 teams uit Drenthe, Overijssel, Groningen en Flevoland gaven acte de présence. Met de reserves meegerekend speelden maar liefst 600 biljarters meer dan 500 partijen om uit te maken wie er uiteindelijk in de finales in de verschillende categorieën zouden staan.
Reageer!

Jordy Swama wint 1e Darts Open Emmer Compascuum

EMMER COMPASCUUM - Dank zij de Stichting Artiestengala Emmer Compascuum staat Emmer Compascuum dit weekend geheel in het teken van muziek en sport. Het jaarlijkse spektakel aan het Westerdiep begon woensdagmiddag weer met de traditionele kindermiddag met veel muziek en attenties. De donderdag werd volledig in beslag genomen door de het 1e Emmer Compascuums Open Darts dat werd gewonnen plaatselijk favoriet Jordy Swama na een 4-0 winst in de finale op Raymond Schonewille uit Klazienaveen..
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda