Biljarten / Darten

Darttoernooi Hobi Sports Compas Open

EMMER COMPASCUUM - Op het programma van het Artiestengala staat voor donderdag 10 mei het Hobi Sports Compas Youth Open. Zie de volgende poster>>>
Reageer!

Koppeldarts Mony in Money Out

EMMER COMPASCUUM - Op het programma van het jaarlijkse meerdaagse artiestengala staat ook deze keer weer een darttoernooi op het programma. Op woensdag 9 mei wordt er in de grote tent een koppel darttoernooi gehouden. Zie de volgende poster voor de nodige informatie.
Reageer!

Biljart demo Dick Jaspers in Emmen

EMMEN - Dick Jaspers geeft op donderdag 5 april een biljartdemo in Emmen. Jaspers is nationaal en internationaal verreweg de meest succesvolle Nederlandse biljarter in de geschiedenis. In Januari van dit jaar bracht Jaspers nog een indrukwekkend wereldrecord op zijn naam. Hij maakte in een partij voor de teamcompetitie in de Bundesliga veertig caramboles in vier beurten: een gemiddelde van 10.00. "Magisch", zo omschreef de Nederlandse biljartbond de unieke prestatie van Jaspers in het driebanden.
Reageer!

Marc Bijsterbosch pakt op EK titel bij 10-ball

EMMEN - Marc Bijsterbosch heeft op 22-3-0217 bij de Europees kampioenschappen poolbiljart de titel gewonnen op het onderdeel 10-ball. De 23-jarige Nederlander was in de finale in het Portugese Albufeira met 10-6 te sterk voor de Zweed Christian Sparrenlöv-Fischer. Eerder op de dag versloeg Bijsterbosch in de halve eindstrijd Francisco Sanchez Ruiz uit Spanje (ook 10-6).
Reageer!

Marc Bijsterbosch naar de laatste vier bij EK poolbiljart

ALBUFEIRA – Tijdens de kwartfinales van het EK poolbiljart in de spelsoort 10-ball is Eindhovenaar Ivar Saris dinsdagavond met 7-10 onderuit gegaan tegen Francisco Sanchez Ruiz. In Portugal kwam de 23-jarige Saris na een 0-3 achterstand terug tot 6-6. De Spanjaard hield echter het initiatief en liep via 7-8 uit naar de winst.
Reageer!

Erwin de Groot wint Masters Open Driebanden

NIEUW AMSTERDAM - Erwin de Groot uit Emmen is zondagmiddag in biljartcentrum De Viersprong in Nieuw Amsterdam kampioen geworden van de Masters Open Driebanden editie Emmen. Maar liefst vijf van de acht spelers eindigden in de A-poule met 8 matchpunten, maar Erwin de Groot stak er met een moyenne van 124.710 % met kop en schouders boven uit.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda