Biljarten / Darten

Open Emmens Kampioenschap Driebanden

NIEUW AMSTERDAM - Gisteravond is in biljartcafe De Viersprong in Nieuw Amsterdam een begin gemaakt met de voorronden voor het Open Driebanden Kampioenschap van Emmen. Het gaat om negen voorronden die zowel overdag als in de avond gepland staan de komende twee weken. De finalepoules zullen worden gespeeld op zaterdag 9 maart vanaf 10.00 uur en zondag 10 maart vanaf 10.00 uur.
Reageer!

Inschrijving geopend voor de 6e Zwaagstra Biljarttoernooi.

HOOGEVEEN - De Stichting Biljarten voor Goede Doelen in Drenthe en Omstreken organiseert ieder jaar het Zwaagstra Biljarttoernooi. De stichting is een maatschappelijke organisatie met een ideologische doelstelling. De revenuen van het toernooi worden gedoneerd aan kinderdagverblijven die zich gespecialiseerd hebben in de opvang van geestelijk en lichamelijk gehandicapten kinderen in de grotere plaatsen in Drenthe.
Reageer!

Darttoernooi Hobi Sports Compas Open

EMMER COMPASCUUM - Op het programma van het Artiestengala staat voor donderdag 10 mei het Hobi Sports Compas Youth Open. Zie de volgende poster>>>
Reageer!

Koppeldarts Mony in Money Out

EMMER COMPASCUUM - Op het programma van het jaarlijkse meerdaagse artiestengala staat ook deze keer weer een darttoernooi op het programma. Op woensdag 9 mei wordt er in de grote tent een koppel darttoernooi gehouden. Zie de volgende poster voor de nodige informatie.
Reageer!

Biljart demo Dick Jaspers in Emmen

EMMEN - Dick Jaspers geeft op donderdag 5 april een biljartdemo in Emmen. Jaspers is nationaal en internationaal verreweg de meest succesvolle Nederlandse biljarter in de geschiedenis. In Januari van dit jaar bracht Jaspers nog een indrukwekkend wereldrecord op zijn naam. Hij maakte in een partij voor de teamcompetitie in de Bundesliga veertig caramboles in vier beurten: een gemiddelde van 10.00. "Magisch", zo omschreef de Nederlandse biljartbond de unieke prestatie van Jaspers in het driebanden.
Reageer!

Marc Bijsterbosch pakt op EK titel bij 10-ball

EMMEN - Marc Bijsterbosch heeft op 22-3-0217 bij de Europees kampioenschappen poolbiljart de titel gewonnen op het onderdeel 10-ball. De 23-jarige Nederlander was in de finale in het Portugese Albufeira met 10-6 te sterk voor de Zweed Christian Sparrenlöv-Fischer. Eerder op de dag versloeg Bijsterbosch in de halve eindstrijd Francisco Sanchez Ruiz uit Spanje (ook 10-6).
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda