Handbal

Suelmann en Falke verlengen contract bij Hurry Up

ZWARTEMEER - Ronald Suelmann en Tommie Falke hebben in de afgelopen week overeenstemming met JMS Hurry-Up bereikt over een verlenging van hun contract. De 28-jarige opbouwer tekende bij voor zijn 14e seizoen in de hoofdmacht van de BENE-League deelnemer uit Zwartemeer.
Reageer!

Hurry-Up kan koploper Bocholt lang bijbenen

ZWARTEMEER – In de Beneliga verloor Hurry-Up met 23-26 van Achilles Bocholt Hurry-Up kon de Belgische lijstaanvoerder van de BENE-League heel lang bijbenen en stond er halverwege 9-11 op het scorebord. De achterstand werd na de hervatting snel weggepoetst door doelpunten van Trainavicius. De Litouwer nam de oranjehemden vertrouwd bij de hand.
Reageer!

Tommie Falke verlengt bij JMS Hurry-Up

ZWARTEWMEER - JMS Hurry-Up is ook volgend seizoen verzekerd van de diensten van Tommie Falke. De 25-jarige hoekspeler heeft zijn contract met een seizoen verlengd bij de Zwartemeerse BENE-League deelnemer.
Reageer!

Tophandbal net over de grens

LINGEN/NORDHORN - De start na de EK pauze was voor de HSG Nordhorn-Lingen, zoals verwacht, zwaar. Een aantal geblesseerde spelers waren inderdaad terug bij de HSG, maar de thuisploeg ontbeerde natuurlijk wedstrijdritme met vele teruggekeerde spelers, die nauwelijks met het team getraind hadden. Maar het lukte de thuisploeg toch het tegen degradatie strijdende Eisenach, dat ook een aantal dragende spelers weer in de ploeg had na blessures, op de knieën te krijgen.
Reageer!

Oosting E&O verlengt met Toby Trouw

EMMEN - Aanvoerder Toby Trouw speelt ook het komende seizoen in de hoofdmacht van Oosting E&O. De robuuste rechteropbouwer gaat dan zijn zevende seizoen in bij de club uit Emmen. Trouw is na Sander Visser en Wouter Sijpkes de derde sterkhouder die ook na de zomer in het groen-witte tenue te bewonderen is.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda