Handbal

Oosting E&O - JMS Hurry Up

EMMEN - Zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen JMS Hurry up op het programma. De gasten uit Zwartemeer voelen zich waarschijnlijk ook een beetje thuis na de aansprekende resultaten in de Europacup. Daarom willen de mannen van trainer Edwin Kippers alles geven voor een goed resultaat. De aanvang van de wedstrijd is 20.00 uur en kaarten zijn verkrijgbaar via de website eenohandbal.nl. De mooiste derby van Nederland! Mis het niet!
Reageer!

Tophandbal net over de grens

NORDHORN/LINGEN - Niet te geloven, wat een prestatie! En een groot compliment aan het team en de technische staf, onder leiding van trainer Heiner Bültmann, van de HSG Nordhorn-Lingen!!! Een klein kader, 4 spelers uit de roulatie, deels zelfs 5, en niet de minst belangrijke, en dan dit presteren tegen de top van de tweede bundesliga.
Reageer!

JMS Hurry-Up speelt kwartfinale Europacup op 25 maart

ZWARTEMEER - In de kwartfinale van de EHF Challenge Cup treft JMS Hurry-Up het Slowaakse HKM Sala. De eerste wedstrijd van de tweeluik vindt plaats op zaterdag 25 maart om 17.00 uur in sporthal Angelslo.
Reageer!

Handbaluitslagen 25 februari

EREDIVISIE DAMES (Nacompetitie) Kampioenspoule V.O.C. - Dalfsen 28 – 24 Quintus - V.Z.V. 31 – 23 HandbaL Venlo - S.E.W. 24 – 24
Reageer!

Handbalprogramma tijdens carnavalsweekend

EREDIVISIE DAMES (Nacompetitie) Kampioenspoule Zaterdag 25 februari V.O.C. - Dalfsen Quintus - V.Z.V. HandbaL Venlo - S.E.W. Degradatiepoule Zaterdag 25 februari Kwiek Raalte - Vlug en Lenig E en O - Borhave 20.00 uur Angelslo Emmen De resterende divisies en klassen zijn vrij i.v.m. de voorjaarsvakantie en carnaval
Reageer!

Oosting E&O kampioen van de Eredivisie

EMMEN - De handbalheren van Oosting E&O zijn kampioen van de Eredivisie geworden. De Emmenaren wonnen zaterdagavond in eigen huis hun wedstrijd met 26-24 van Houten.
Reageer!

Oosting E&O als eerste naar de play-off

EMMEN - De handbalheren van E&O wonnen de laatste wedstrijd van de eredivisie met 26-24 van Houten en eindigde daarmee een punt voor de nummer twee Swift Arnhem. In de beginfase van de wedstrijd nam Houten bij 6-7 zelfs de leiding, maar de Emmenaren trokken de stand direct weer gelijk via Marko Vidovic.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda