Handbal

Handbalvereniging SVBO omgetoverd tot Navique Arena/HV SVBO

BARGER OOSTERVELD – In navolging van veel sporthallen heeft ook de Handbalvereniging SVBO uit Barger Oosterveld een naamsverandering ondergaan. Vanaf zondag heet de vereniging, die gekoppeld is aan stadion Meerdijk, nu de Navique Arena/HV SVBO. Navique Payrolling is een payroll en detancheringsbedrijf op het industrieterrein in Barger Oosterveld die geleid wordt door Bert Fuhler.
Reageer!

JD Techniek Hurry-Up laat punt liggen bij seizoenstart

ZWARTEMEER - Afgelopen weekend is het handbalseizoen weer voorzichtig van start gegaan met onder anderen de BENE-Leaque en de Eredivisie. In de BENE-Leaque moest TD Techniek Hurry-Up het in de thuiswedstrijd opnemen tegen het Belgische Visé.
Reageer!

Tophandbal net over de grens

LINGEN/NORDHORN - De HSG Nordhorn-Lingen is het nieuwe seizoen uitstekend begonnen. Met de nieuwelingen in de aanval erbij ( Pöhle en Possehl ) is het nu gevarieerder en schotvaardiger. Achter keeper Bührmester ( vorig jaar beste keeper van de 2e bundesliga ) staat dit seizoen Bart Ravensbergen, de keeper van de Oranje Heren. Een uitmuntend keeperskoppel.
Reageer!

Sloveense keeper naar JD Techniek Hurry-Up

ZWARTEMEER - Jan Sega verdedigt komend seizoen het doel van JD Techniek Hurry-Up. De 24-jarige doelman uit Slovenië heeft een éénjarige overeenkomst gesloten met de club uit Zwartemeer. Sega was begin deze maand op proef en wist de technische commissie te overtuigen van zijn kwaliteiten. Sega komt over van RB Riko Ribnica uit zijn geboorteland.
Reageer!

JD Techniek Hurry-Up trekt Portguees Azenha aan

ZWARTEMEER - Tiago Azenha gaat de gelederen van JD Techniek Hurry-Up versterken. De 24-jarige Portugees staat te boek als een intelligente speler die uit de voeten kan op meerdere opbouwposities.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda