Handbal

Tommie Falke (29) verlengt contract tot 2025

NEERPELT(Belgie)- Het gaat hard voor onze Nederlandse International TOMMIE FALKE. Nadat hij in 2019 zijn eerste contract tekende voor Sporting Pelt, is de 1 meter 83 grote Sporting boy uitgegroeid tot een fenomeen op de Belgische en Nederlandse handbalvelden, en een onmisbare schakel in de grote Sporting ketting. De pijlsnelle doelpuntenmachine zette vandaag zijn krabbel onder een nieuwe overeenkomst die hem 3 jaar langer aan Sporting bindt.
Reageer!

Tophandbal net over de grens. HSG Nordhorn-Lingen blijft TOP

NORDHORN/LINGEN - En dat is 3! De HSG boekte het afgelopen weekend de 3e overwinning op rij in het nieuwe jaar. Ook buurgenoot TV Emsdetten moest er aan geloven. Een echte derby is het eigenlijk nooit geworden. Daarvoor was de TV Emsdetten, ondanks een goede start ( 0-3 ), niet goed genoeg en de HSG te goed! Helaas mochten er opnieuw maar 500 -1 toeschouwers in de hal. Zij zagen een goede wedstrijd van de HSG, nooit spectaculair, die uiteindelijk gemakkelijk gewonnen werd. Na een 14-10 voorsprong bij rust was de stand na 60 minuten 27-20 en schreef de HSG opnieuw 2 punten bij.
Reageer!

HSG Nordhorn-Lingen blijft op koers

NORDHORN/LINGEN - De HSG Nordhorn-Lingen blijft ongeslagen in 2022 en komt op gelijke hoogte met koploper VFL Gummersbach dat nogal onverwacht verloor bij Lübeck.Voor opnieuw zo’n 500 toeschouwers in de EmslandArena in Lingen speelde de HSG een uitstekende 1e helft, die het afsloot met een 14-8 voorsprong.
Reageer!

Herstart competitie positief voor de HSG

NORDHORN/LINGEN - De herstart van de competitie in de tweede bundesliga is voor de HSG goed verlopen. De eerste (thuis ) wedstrijd werd meteen gewonnen. Tegen de oude bekende, Tusem Essen, liep het tot aan de rust nog niet zo goed ( 13-15 achterstand ), maar dat zijn we zo langzamerhand wel gewend bij de HSG. Het is vaker gebeurd deze competitie dat de rode brigade na de pauze op stoom komt.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda